Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău îşi întăreşte ofensiva cu un atacant crescut de CFR Cluj

După ce a fost pe punctul de a-l transfera şi în vara trecută, gruparea de la poalele Meseşului a ajunsîn cele din urmă la o înţelegere cu Sergiu Pop, cel care în sezonul trecut a fost golgheterul Seriei, având 15 goluri marcate în 14 partide jucate în tricoul celor de la CSC Sânmartin. Sergiu Pop a fost crescut de CFR Cluj, iar în carieră a jucat în Liga a II-a pentru UTA Arad şi Luceafărul Oradea


Deşi are un lot valoros, în prima parte a campionatului din Liga a III-a, Marius Paşca a avut mari bătăi de cap în ceea ce priveşte poziţia de atacant.

Deşi a fost adus pe acea poziţie Logon Romaric, englezul nu a jucat prea mult şi a avut probleme şi cu coronavirus, astfel că antrenorul Zalăului a apelat la câteva improvizaţii şi a jucat acolo fie cu Mihai Petra, fie cu Florin Istrate, dacă nu cu amândoi.

Aceste probleme se doresc a fi rezolvate, iar discuţiile începute de vara trecută cu un atacant de valoare pare că se vor concretiza. SCM Zalău şi-a dorit să-l transfere sub poalele Meseşului pe Sergiu Pop, un atacant care are golul în sânge şi care a fost golgheter în campionatul trecut, când evolua la CSC Sânmartin.

Atacantul clujean are un start de sezon foarte reuşit pentru gruparea din judeţul Bihor, reuşind şapte goluri în opt partide disputate în campionat şi Cupa României.

Sergiu Pop va veni la Zalău în cursul acestei săptămâni pentru a pune la punct ultimele detalii legate de contract.

Cine este Sergiu Pop

Născut la data de 8 august 1990, Sergiu Pop a început fotbalul la CFR Cluj, formaţie la care a învăţat abecedarul fotbalului.

A evoluat pentru gruparea alb-vişinie la toate grupele de vârstă şi a stat în tabăra “feroviarilor” până la vârsta de 21 de ani, când s-a transferat la CS Zlatna, în Liga a III-a.

Este un jucător masiv, are 1,86 înălţime, dar şi o tehnică bună pentru statura sa, fiind un jucător cu reale calităţi şi care vine la Zalău să ajute echipa să promoveze în Liga a II-a.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL