Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău trece fără emoţii de CSU Vest Timişoara

În ultimul meci al turneului de la Zalău, gruparea zălăuană a reuşit o victorie în trei seturi în faţa penultimei clasate. A fost un joc la discreţia gazdelor, iar pentru antrenori a fost un bun moment să trimită în teren şi jucătorii care au evoluat mai puţin în acest campionat

Cel mai important meci pentru SCM Zalău de la turneul al patrulea a fost cel de vineri, cu Steaua, în care zălăuanii au condus cu 2 – 0, dar au pierdut cu 2 – 3!

Duminică, echipa pregătită de Sorin Pop şi Marius Lazăr a avut parte de un adversar mult mai uşor, CSU Vest Timişoara, în faţa căreia o victorie de 3 puncte a fost la ordinea zilei.

Zălăuanii au reuşit să câştige cu 3 – 0, iar pentru antrenori a fost o bună oportunitate să trimită în teren şi jucătorii care au evoluat mai puţin în acest campionat.

În primul set, SCM Zalău s-a desprins din debut şi a avut 7 – 3, moment în care CSU Vest Timişoara a solicitat time-out. Zalăul a avut avans consistent şi s-a dus la 17 – 12, când oapseţii au solicitat din nou întreruperea jocului. Oaspeţii nu au avut forţa necesară să intre în joc, iar primul set s-a terminat cu scorul de 25 – 20.

Setul doi s-a terminat la 19, însă bănăţenii au avut şi ei momente bune şi s-au aflat la conducere în câteva rânduri. De la 17 – 13, oaspeţii au reuşit să egaleze şi setul părea disputat. Însă, de la 19 – 19, SCM Zalău a punctat de şase ori la rând şi a câştigat setul.

O diferenţă de şapte puncte s-a consemnat în setul trei, în care SCM Zalău a condus la diferenţe mari de scor, 12 – 5, 16 – 9 şi 20 – 13. Scorul final a fost 25 – 18, setul fiind decis în doar 20 de minute.

Mihai Tarţa a ieşit în evidenţă la SCM Zalău, cu 15 puncte, urmat de Mihai Coasă, care a reuşit 13 puncte.

SCM Zalău – CSU UV Timişoara 3 – 0 (20, 19, 18)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1