Connect with us

Social

Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion

Cel mai probabil, în acest an, Sărbătorile de Iarnă vor fi fără zăpadă. Mai mult, temperaturile vor fi mai altfel decât în alți ani

În ce privește Sărbătorile de Iarnă, veștile de la meteorologi nu sunt foarte optimiste. Astfel, cel mai probabil, nu vom avea zăpadă de sărbători, iar temperaturile vor fi mai ridicate decât de obicei.

Administrația Națională de Meteorologie vine cu estimări pentru următoarele patru săptămâni. Nu sunt vești bune, dacă ne raportăm la faptul că majoritatea oamenilor iubesc zăpada, iar gândurile la sărbători sunt asociate cu covorul alb…

În săptămâna Crăciunului se anunță temperaturi mai mari ca de obicei și fără precipitații, deci e puțin probabil să ningă.

De altfel, și în ultimii ani, Crăciunul a fost fără zăpadă, iar media temperaturilor pentru ziua de 25 decembrie este de -2 grade, plus 6 grade Celsius.

Cel mai frig a fost în Estul Transilvaniei și în Nordul Moldovei și cel mai cald, pe Litoral.

Pentru ultima săptămână, 28 decembrie – 4 ianuarie, meteorologii anunță temperaturi și precipitații normale.

Pentru Revelion, temperaturile medii măsurate in ultimii ani au fost de minus trei grade, plus 6 grade Celsius.

Meteorologii ne atrag atenția însă că acestea sunt doar estimări și că este posibil să avem parte de schimbări, deci poate mai avem o șansă să vedem zăpadă de Crăciun.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social