Connect with us

Politică

Dumitru Blaga: “Am votat pentru o Românie mai bună!“

Omul de afaceri, care în mandatul 2020 – 2024 este și consilier județean de pe listele PNL, îndeamnă șimleuanii, îndeamnă românii, să meargă la vot

Dumitru Blaga – directorul general al SIMEX SA Șimleu, cel care este și vicepreşedinte al Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România, este acum consilier județean pe listele PNL.

Dumitru Blaga este foarte cunoscut și în fenomenul sportiv din județul Sălaj, omul de afaceri fiind unul dintre cei care au susținut sportul, fie că a fost vorba de echipa de fotbal FC Silvania Șimleu Silvaniei sau echipa de volei CS Phoenix Șimleu Silvaniei. Și actualmente, SIMEX este unul dintre sponsorii formației de volei SCM Zalău!

Pentru alegerile parlamentare de azi, omul de afaceri a votat acasă, la Șimleu Silvaniei, și speră ca alegerile din 6 decembrie să aducă bunăstare și un trai mai bun tuturor românilor.

“Am votat pentru o Românie mai bună! Vă îndemn să vă exprimați opțiunea de vot, pentru binele și viitorul tuturor! Respect pentru Sălaj! Respect pentru România! Va doresc sănătate!“, a spus Dumitru Blaga, după ieșirea de la urne.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Politică