Connect with us

Actualitate

Dan Ghiurco: “Am votat pentru o Românie unită, a tuturor românilor, în care conducătorii aceste țări să unească, nu să dezbine

Primarul oraşului Jibou spune că a votat pentru un Parlament care să ceară socoteală guvernului pentru împrumuturile exorbitante făcute în ultima vreme

Deşi se vehicula numele lui Dan Ghiurco pe lista PSD Sălaj la Camera Deputaţilor, în cele din urmă, social-democratul ales pentru a doua oară în funcţia de primar al oraşului Jibou a decis să-şi dedice timpul pentru dezvoltarea oraşului Jibou.

Chiar şi aşa, Dan Ghiurco s-a prezentat în această dimineaţă la urne pentru a votat pentru o Românie unită şi pentru un parlament care să ceară socoteală guvernului, după cum spune edilul.

Totodată, primarul de Jibou consideră că în democraţie este nevoie de un echilibru şi îndeamnă sălăjenii să iasă la vot.

“Am votat pentru o Românie unită, a tuturor românilor, în care conducătorii aceste țări să unească, nu să dezbine. Am votat pentru un Parlament, forul reprezentativ al poporului, care să ceară socoteală guvernului pentru împrumuturile exorbitante făcute în ultima vreme. Am votat pentru deschiderea școlilor, pentru susținerea firmelor românești, a producătorilor autohtoni, într-un cuvânt pentru o guvernare în interesul României și al românilor. In democrație este nevoie de un echilibru al puterilor. Vă invit să echilibrăm balanța puterilor!”, a declarat Dan Ghiurco.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate