Connect with us

Actualitate

VIDEO. Dinu Iancu Sălăjanu: “În România se poate să avem o schimbare în bine. Vă îndemn pe toţi să mergeţi la vot”

Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj consideră că românii au de unde alege oamenii potriviţi pe care să-i trimită în Parlament cu votul lor


După prezenţa la vot a ministrului Lucian Bode şi a inspectorului şcolar judeţean, Vasile Bulgărean, în această dimineaţă s-a prezentat la urne şi Dinu Iancu Sălăjanu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj a venit şi el la urne cu gândul la o schimbare, cu gândul că şi în România poate să aibă loc o schimbare în bine.

Pentru asta, însă, lumea trebuie să iasă la vot şi să aleagă oamenii potriviţi care să-i reprezinte în Parlament.

“Întotdeauna m-am gândit la cei 30 de ani care au trecut de la revoluţie. Am convingerea că totuşi, în România se poate să avem o schimbare în bine. Să avem un Parlament care să lucreze pentru noi, să dea legi pentru o educaţie mai bună, pentru organizarea mai bună a sănătăţii şi pentru dezvoltarea României. Sunt convins că avem astăzi posibilitatea să trimitem în parlament oameni care ne-au demonstrat că pentru ei contăm. Şi în România se poate. Vă îndemn pe toţi să mergeţi la vot, votul fiecăruia dintre noi contează şi trebuie să credem cu tărie acest lucru”, a spus Dinu Iancu Sălăjanu la ieşirea din secţia de votare.

Dinu Iancu Sălăjanu a fost ales în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj la alegerile locale din 27 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate