Connect with us

Actualitate

FOTO. Zalăul va avea un nou patinoar!

În zilele următoare va avea loc şi deschiderea oficială, fiind puse la punct ultimele detalii. Amplasamentul patinoarului va fi în parcarea centrului comercial Zalău Value Center


Dacă anul trecut, la Zalău a avut loc un Târg de Crăciun, în parcarea noului centru comercial din municipiu, în acest an, din cauza situaţiei epidemiologice nu poate fi forma despre un asemene eveniment, dacă putem spune aşa.

Însă, conducerea Zalău Value Center s-a gândit la o alternativă, una mai bună şi care să poată fi “controlată”.

Este vorba despre amplasarea unui patinoar, dar şi a unor maşinuţe sau a unui trenuleţ, alternative de a-ţi petrece timpul liber în siguranţă.

Din cauza vremii calde de afară, deschiderea patinoarului a întârziat puţin, însă, directorul Zalău Value Center ne-a spus că speră ca la începutul săptămânii viitoare să poată fii inaugurat.

Programul patinoarului va fi asemenea celui de la centrul comercial, însă, Sergiu Potra ne-a mărturisit că este posibil să fie prelungit puţin, însă nu mai mult de 22.30.

“Având în vedere circumstanţele actuale, nu putem organiza un Târg de Crăciun, astfel că ne-am gândit la o alternativă pe care să o putem controla şi de aceea considerăm că acest patinoar, precum şi maşinuţele şi trenuleţul sunt potrivite pentru a ne petrece în siguranţă timpul liber”, a declarat Sergiu Potra – directorul Zalău Value Center, pentru Știrile din Sălaj.

În oraş mai există un patinoar, în zona Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate