Connect with us

HANDBAL

Alexandra Dindiligan, polivalenta de la Naţională!

Jucătoarea de la HC Zalău este de meserie extremă stânga, dar poate evolua cu succes şi pe postul de extremă dreapta, acolo unde România are un deficit, după ce Laura Moisă a fost confirmată cu COVID-19. “Am aşteptări foarte mari de la ea”, spune antrenorul său de la club, Gheorghe Tadici


După ce pivotul Crina Pintea a fost depistată pozitiv cu coronavirus, o altă jucătoare importantă din lot – Laura Moisă – a aflat că are COVID-19, chiar la testarea efectuată la sosirea lotului României în Danemarca.

Automat, jucătoarea a fost izolată de restul echipei, iar ea va putea reveni în circuit doar peste 7 zile, în cazul în care în această perioadă are două teste negative. Laura Moisă va rata cel puţin primele meciuri din grupă, iar antrenorii vor trebuie să improvizeze pe postul de extremă dreaptă.

Soluţia salvatoarea poate veni chiar de la Alexandra Dindiligan, singura jucătoare de la HC Zalău aflată cu România la turneul final.

Jucătoarea este de meserie extremă stânga, dar poate evolua cu succes şi pe postul de extremă dreapta, acolo unde România o mai are doar pe Sonia Seraficeanu, jucătoare care e debutantă la un Campionat European. 

Antrenorul său de la club, Gheorghe Tadici are mare încredere în jucătoare, la fel cum a avut şi în vară, când a transferat-o de  la “U” Cluj.

“Am aşteptări foarte mari de la ea, dar este nevoită să joace extremă dreapta, în locul lui Moisă. În pregătiri, antrenorii au fost foarte mulţumiţi de Alexandra Dindiligan”, spune Tadici.

Dindiligan a evoluat extremă dreapta în partida de debut a României la Campionatul European, împotriva Germaniei, meci pierdut de tricolore.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL