Connect with us

FOTBAL

Şimleuanii nu vor vacanţă!

Antrenamentele continuă la Sportul Şimleu şi în această perioadă, urmând ca după data de 13 decembrie, fotbaliştii să intre în vacanţă


În vara trecută, Sportul Şimleu promova în Liga a III-a. Deşi multă lume nu îi dădea vreo şansă de izbând, echipa antrenată de George Zima a avut prestaţii reuşite şi după primele 10 etape se află pe locul 6 în Seria a X-a din Liga a III-a.

Şimleuanii au reuşit această performanţă în condiţiile în care echipa este formată în proporţii mari de jucători din zonă, majoritatea chiar din Şimleu Silvaniei. Ambiţia, dăruirea şi perseverenţa au fost ingredientele care au dat gust “meniului” gândit de George Zima.

Chiar dacă au avut o primă parte reuşită, şimleuanii nu îşi doresc vacanţă, astfel că antrenamentele continuă sub Măgura şi în această perioadă.

“Continuăm antrenamentele până la data de 13 decembrie, facem câte 3-4 antrenamente pe săptămână”, spune George Zima.

Odată cu terminarea antrenamentelor, pentru Sportul Şimleu va începe strategia pentru returul campionatului, urmând ca în primăvară să se desfăşoare cele opt etape rămase din acest campionat. Din câte se pare, la Şimleu nu se anunţă schimbări importante la nivelul lotului, astfel că din câte ne informează preşedintele clubului, Ioan Gurzău, sub Măgura se vor face transferuri doar în cazul în care vor mai pleca jucători. În ceea ce îl priveşte pe George Zima, antrenorul şimleuanilor şi-ar dori doi-trei jucători cu experienţă, însă este de părere că trebuie analizată bine situaţia, având în vedere că mai sunt doar opt etape de disputat din retur.

Până acum, Sportul Şimleu s-a despărţit doar de Dan Ilie Martin. Codruţ Ardelean şi Bodiş Istvan au şi ei situaţii incerte.

“Alte plecări nu cred că vor mai fi. Trebuie să ne gândim bine, dar după reluarea campionatului vor mai fi opt etape de jucat şi atunci nu are rost să încercăm să facem foarte multe în momentul de faţă. Mi-aş dori să aducem doi-trei jucători cu experienţă, în fiecare compartiment, cu excepţia celui de portar”. George Zima

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL