Connect with us

BOX

Pugiliştii de la CSM Zalău vor medalii la Naţionalele de cadeţi

Clubul Sportiv Municipal a deplasat un lot format din opt sportivi la Campionatul Naţional ce se desfăşoară la Arad


Secţia de box de la CSM Zalău are cea mai multă activitate din cadrul clubului în această perioadă.

Deşi pugiliştii nu se pot pregăti la Zalău, din cauza pandemiei, antrenamentele s-au desfăşurat la Şimleu Silvaniei, având în vedere că este o perioadă încărcată în care se desfăşoară campionate naţionale.

După ce a avut loc Campionatul Naţional feminin, în perioada 2 – 7 decembrie are loc Campionatul Naţional la categoria de vârstă cadeţi. Pentru competiţia care se desfăşoară la Arad, CSM Zalău a deplasat un lot format din 8 sportivi.

Este vorba despre Rareş Grama (cat. 54 kg), Vlad Pop (cat. 54 kg), Eduard Mihaly (cat. 56 kg), Cristian Balint (cat. 59 kg), Mario Opriş (cat. 76 kg), Antonio Traian (cat. 80 kg), Răzvan Cristea (cat. +91 kg) şi Cătălin Pastor (+91 kg).

Sportivii s-au testat pentru coronavirus, rezultatele fiind negative, astfel că lotul a pornit spre Arad.

Majoritatea pugiliştilor sunt la primul campionat naţional, excepţie fiind Răzvan Cristea, cel care a fost vicecampion naţional şi a obţinut un loc 2 la Cupa României din 2019 tot la această categorie de vârstă.

De asemenea, Cristian Balint este medaliat cu bronz la Cupa României din 2019 şi îşi doreşte o medalie şi la Campionatul Naţional.

“Obiectivul nostru pentru acest Campionat Naţional este obţinerea a cel puţin trei medalii. Ne-am pregătit centralizat la Şimleu Silvaniei, deoarece în Zalău sunt interzise activităţile sportive de amatori pe perioada carantinării”.

Adrian Popuţea

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX