Connect with us

Social

Centru de zi pentru copii la Zalău – Primăria Zalău a finalizat o nouă investiție prin fonduri europene

Administrația locală a demarat recepția Centrului de zi pentru copii de pe Aleea Torentului, acolo unde un punct termic dezafectat a fost transformat într-un imobil modern. Investiţia se ridică la aproape 3.5 milioane de lei!

Astăzi, 2 decembrie 2020, a fost demarată procedura de recepție pentru obiectivul de investiții Amenajare centru de zi pentru copii în municipiul Zalău prin schimbarea destinației Punctului termic nr. 17”.

În urma lucrărilor, imobilul de pe Aleea Torentului a fost modernizat și recompartimentat,  aici urmând să fie desfășurate servicii cultural-recreative după finalizarea orelor de școală pentru 76 copii/zi, majoritatea proveniți din comunitatea urbană marginalizată.

În timpul vacanțelor, acest Centru va suplini rolul școlii în petrecerea timpului de către beneficiari.

Centrul de zi are, la parter, trei săli pentru cursuri, din care o sală ce va fi dotată ca laborator de limbi străine, o sală de mese, o sală multi-funcțională și grupuri sanitare, iar la etaj, două birouri.

Urmează dotarea spațiilor interioare cu mobilier, echipamente IT și veselă.

Proiectul în valoare de 3.347.797,30 lei este finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional – Axa 4.3 – comunități urbane marginalizate. Executantul lucrării este SC Tacon SRL.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Social