Connect with us

Social

Mesajul sfâșietor postat de mama tinerei bătute cu cruzime de iubitul ei

Denisa – tânăra 20 de ani bătută cu bestialitate miercuri seara la Zalău de prietenul ei – se află încă în comă, iar mama ei imploră divinitatea pentru ca în cazul fiicei sale să se întâmple o minune

De când l-a cunoscut pe Răzvan, Denisa a avut o viaţă de coşmar. Iubitul ei cu 5 ani mai mare era tot timpul gelos. Prietenii tinerei spun că acesta i-a șters și contul de Facebook, pentru a nu socializa cu altcineva.

Miercuri seara, tânărul de 25 de ani a avut din nou o criză de gelozie. Pe fondul consumului de alcool, Răzvan a început să o lovească repetat cu pumnii în zona capului, până când Denisa a căzut inconştientă.

Într-un final, victima a ajuns la spital în comă și acum tânăra de 20 de ani se zbate între viață și moarte pe un pat de la Secția de Neurologie a Spitalului Județean Zalău.

Tânăra originară din comuna Gârbou a suferit multiple fracturi la nivelul feţei şi are lovituri pe tot corpul, iar medicii sunt rezervaţi în ce priveşte evoluţia stării de sănătate.

Mama victimei – Cornelia Chiș – aşteaptă acum un semn divin pentru ca Denisa să își revină, să iasă din comă.

“Rugăciunea este fapta cea mai mare a lumii, ea este arma cea mai tare, căci în această situație numai Dumnezeu și rugăciunea ne mai poate ajuta. Cu inima zdrobită și cu sufletul îndurerat rog pe Dumnezeu să ne ajute în această situaţie. Iubita mea fetiță trebuie să lupte ca sa iasă din comă. Să ne rugăm pentru acest suflet minunat 😔🙏“, este mesajul emoţionant postat de mama Denisei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Social