Connect with us

FOTBAL

Prima plecare de la Sportul Şimleu

După mai puţin de trei luni petrecute sub Măgură, atacantul Dan Martin s-a despărţit de Sportul Şimleu şi este primul jucător care părăseşte echipa în pauza de iarnă. Cele două părţi au ajuns la o înţelegere şi contractul a fost reziliat, iar acum jucătorul se va întoarce în Spania

După ce a promovat în Liga a III-a, Sportul Şimleu a făcut câteva transferuri, dar a încercat să aducă cât mai mulţi sălăjeni la echipă. Astfel, sub Măgură au venit Sipos Jozsef, Claudiu Băican, Bogdan Ciaca, Bodis Norbert, dar şi Dan Martin. Chiar dacă a jucat în ligile inferioare din Spania şi în prima ligă din Andora, Dan Martin este sălăjean. S-a născut în Zalău şi a plecat în Spania la vârsta de 8 ani împreună cu părinţii săi.

În vară a decis să se întoarcă în România şi a dat curs ofertei venit de la Sportul Şimleu. Dan Martin spera să aducă un plus în ofensiva Şimleului, însă s-a acomodat mai greu la nivelul fotbalistic din Liga a III-a. Chiar dacă şi-a propus să rămână pentru o perioadă mai lungă de timp în România, Dan Martin a şi decis să revină în Spania. După meciul de la Sânmartin, jucătorul a purtat o discuţie cu conducerea, iar cele două părţi au ajuns la o înţelegere şi contractul său a fost reziliat pe cale amiabilă.

“Dan Martin şi-a exprimat dorinţa de a se întoarce în Spania Ne-am înţeles şi am căzut de comun acord să reziliem contractul, iar toată lumea este mulţumită.Nu am ce să-i reproşez, fiindcă el a muncit şi a fost un băiat de caracter. Nu a avut realizările pe care le aşteptam, dar aşa este viaţa, câteodată poate să nu îţi iese. Important că el nu ne-a creat probleme de altă natură şi a fost un băiat de caracter. Pentru toate acestea trebuie să-i mulţumim”, spune antrenorul George Zima.

Dan Martin are puţine meciuri ca şi titular la Sportul Şimleu, însă în scurta sa perioadă petrecută la echipa de sub Măgură a reuşit să înscrie un gol, în meciul de la Gloria Bistriţa.

“În primul rând vreau să-i mulţumesc lui George Zima şi domnului Gurzău. Vreau să le urez succes în continuare şi la sfârşitul sezonului o clasare cât mai sus. Am trăit momente frumose alături de colegii mei şi vreau să le mulţumesc pentru felul în care m-au tratat. Mi-a plăcut foarte mult la Şimleu”, a spus Dan Martin.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL