Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO. SCM Zalău, victorie în pas de defilare cu Explorări Baia Mare

Formaţia zălăuană s-a impus de o manieră categorică în faţa maramureşenilor cu 3 – 0. În toate seturile diferenţa a fost mare, iar SCM a câştigat la 12, 11 şi 13 şi a bifat a patra victorie din campionat

Turneul al treilea din Divizia A1 a însemnat pentru SCM Zalău doar un singur joc, unul extrem de uşor, cu Explorări Baia Mare, care s-a decis în doar 63 de minute.

Diferenţa mare între cele două echipe a fost evidentă, iar SCM Zalău a reuşit să câştige cu un categoric 3 – 0. Trupa pregătiă de Sorin Pop şi Marius Lazăr nu a trat cu lejeritate partida, iar acest lucru s-a văzut la final, toate seturile fiind câştigate la diferenţă de peste 10 puncte!

Cu un lot subţire, Baia Mare a încercat să ţină piept adversarului, iar în primul set a reuşit să conducă în debut cu 6 – 7 şi 7 – 8. A fost doar o “scânteie” care s-a stins rapid, deoarece Explorări nu a mai contat. SCM Zalău s-a desprins la 11 – 8, apoi la 14 – 9, când deja antrenorul de la Baia Mare a fost nevoit să solicite al doilea time-out. Jocul a curs doar într-o direcţie şi diferenţa a fost de 10 puncte, la 19 – 9, după un as reuşit de Popov. S-a terminat 25 – 12, setul fiind închis la atacul lui Nicolas Dos Santos.

Încă din debutul setului doi, SCM Zalău s-a desprins şi a avut în permanenţă avantaj mare. De la 9 – 6, gazdele s-au dus la 15 – 9, scor la care oaspeţii au solicitat time-out. Explorări s-a întrecut în greşeli, iar în aceste condiţii s-a ajuns din nou la o diferenţă de 10 puncte, 20 – 10, scor la care Zalăul a făcut prima schimbare, iar în teren a intrat Mihai Coasă. 25 – 11 a fost scorul final din setul doi, care a durat doar 19 minute!

SCM Zalău a fost decisă să încheie partida în trei seturi şi nu a lăsat piciorul de pe acceleraţie. Drept urmare şi setul trei a avut acelaşi curs, în care gazdele au condus de la început. La 16 – 9 “zarurile” erau aruncate, iar la SCM Zalău au avut loc şi alte schimbări, astfel că în teren au intrat Mihai Tarţa şi Liviu Rîpeanu. Cu scorul de 25 – 13 s-a încheiat setul trei, iar SCM Zalău bifează a patra victorie din acest campionat şi rămâne în primele locuri ale clasamentului.

Săptămâna viitoare, formaţia zălăuană are parte de două meciuri pe teren propriu, cu Steaua şi CSU Vest Timişoara, în al patrulea turneu.

SCM Zalău – Explorări Baia Mare 3 – 0 (12, 11, 13)

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1