Connect with us

FOTBAL

Mihai Onicaş a scăpat de suspendare

Eliminat în partida de la Satu Mare, fotbalistul a fost iertat la Comisia de Disciplină după ce s-a adeverit că jucătorul doar a vrut să prevină incindentele din finalul jocului

Ultimul meci pe care SCM Zalău l-a disputat pe teren a fost în urmă cu două săptămâni, în restanţa de la CSM Satu Mare. Partida s-a încheiat cu scorul de 3 – 3, dar şi cu un scandal în finalul meciului. După ce a condus cu 3 – 1, SCM Zalău a fost egalată, iar pe final a încercat să repună rapid mingea în joc, dar Alin Mutu a fost blocat de un adversar. S-a creat un meleu, iar spriritele s-au inflamat, astfel că Raul Ritli de la CSM Satu Mare l-a lovit pe Florin Istrate şi a văzut cartonaşul roşu.

“Centralul” a scăpat jocul din mână şi l-a eliminat şi pe Mihai Onicaş, deşi jucătorul de la SCM Zalău doar a încercat să calmeze spiritele. A fost o eliminare gratuită pentru jucătorul Zalăului, dar Comisia de Disciplină a făcut dreptate în cazul său. Astfel, la şedinţa de săptămâna trecută a anunlat suspendarea lui Mihai Onicaş, cazul  fiind încadrat la prevederile articoului 57/5 din regulamentul disciplinar. “Orice persoană care a încercat să prevină incidentele, să se apere, să-i apere pe alţii sau să-i despartă pe cei implicaţi în altercaţie nu va fi sancţionată”, se arată regulamentul disciplinar.

În schimb, jucătorul de la CSM Satu Mare care l-a lovit pe Florin Istrate a fost suspendat pentru 6 etape şi a primit o penalitate sportivă de 1500 lei. Atât CSM Satu Mare, cât şi SCM Zalău s-au ales cu o penalitate sportivă de 500 lei, după jocul de acum două săptămâni.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL