Connect with us

HANDBAL

Transferurile de la HC Zalău confirmă!

Jucătoarele venite în vară la formaţia zălăuană au avut evoluţii bune în cele cinci meciuri, iar Alexandra Dindiligan, Cristina Mitrache şi Mouna Jlezi sunt printre cele mai bune marcatoare. Evoluţii bune a avut şi “portăriţa” Paula Teodorescu, care a revenit sub Meseş după o pauză de un an

HC Zalău nu a apelat la multe transferuri în vară, dat fiind faptul că de la echipă nu au avut loc multe plecări.  Dana Abed-Kader, Sara Abed-Kader, Cristiana Nica şi Andreea Tecar au plecat de la formaţia sălăjeană, iar în locul lor au venit tot patru jucătoare.

La startul sezonului, Alexnadra Dindiligan, Cristina Mitrache, Mouna Jlezi şi Paula Teodorescu au fost noutăţile din lotul Zalăului, iar toate cele patru jucătoare au confirmat încă din primele meciuri.De departe, cea mai reuşită achiziţie la HC Zalău a fost extrema Alexandra Dindiligan. Este cea mai bună marcatoare a echipei, iar în cele cinci partide a marcat nu mai puţin de 26 de goluri. Extrema venită de la “U” Cluj a ieşit în evidenţă în special în partida cu Dunărea Brăila, când a marcat 12 goluri din tot atâtea aruncări.  Dindiligan a marcat în fiecare meci susţinut de HC Zalău în debutul acestui sezon. A avut patru reuşite cu Gloria Bistriţa, 12 cu Dunărea Brăila, a marcat un gol cu CSM Bucureşti şi patru în partida cu Măgura Cisnădie. Jucătoarea s-a evidenţiat şi în jocul cu Universitatea Cluj, reuşind să înscrie cinci goluri în poarta fostei sale echipe.  Evoluţiile sale bune au atras atenţia selecţionerilor, astfel că Alexandra Dindiligan a fost convocată la Naţionala României pentru Campionatul European din Danemarca, care va începe de săptămâna viitoare. A doua marcatoare a Zalăului este Cristina Mitrache. Revenită în România din liga secundă a Suediei, handbalista s-a integrat bine la HC Zalău şi a depăşit toate problemele de ordin medical, pe care le-a avut în urmă cu doi ani.  Cristina Mitrache a reuşit 20 de goluri în cele cinci etape şi a fost inclusă în lotul lărgit al României pentru Campionatul European, fiind foarte aproape să prindă lotul final pentru turneul final.

Şi internaţionala din Tunisia, Mouna Jlezi  a avut evoluţii bune la HC Zalău. S-a luptat în fiecare meci şi a înscris 15 goluri în cele cinci partide, fiind a patra marcatoare, după Alexandra Severin, care a reuşit 17 goluri.

Revenită la poalele Meseşului după un an de pauză, Paula Teodorescu rămâne un portar de bază la HC Zalău. A avut evoluţii bune în cele cinci etape, în special în partida cu Dunărea Brăila, câştigată la limită de HC Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL