Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu rămâne în priză şi continuă antrenamentele

Chiar dacă meciurile oficiale s-au terminat, şimleuanii se vor pregăti în continuare pe plan local în următoarele două săptămâni

De când a venit la Sportul Şimleu, George Zima a schimbat mentalitatea echipei. Stilul său demn de un profesionist a făcut ca gruparea de sub Măgură să aibă doar de câştigat. Antrenorul a avut un rol important în obţinerea celor 13 puncte în 10 etape şi mereu a ştiut să îşi motiveze jucătorii, chiar şi atunci când adversarul întâlnit a fost mult mai valoros.

Chiar şi după terminarea sezonului de toamnă, tehnicianul vrea să îşi ţină jucătorii în priză. Deşi unele echipe au intrat deja în vacanţă, Sportul Şimleu va continua pregătirile încă două săptămâni, până pe 13 decembrie.

“În următoarele două săptămâni ne vom pregăti la Şimleu, după care va urma o vacanţă de 6 săptămâni, însă fiecare va avea un program de pregătire individuală şi în vacanţă. Este foarte lungă pauza competiţională şi de aceea am decis să ne mai pregătim încă două săptămâni, mai ales că jucătorii sunt plătiţi la zi şi avem condiţii bune. Vom face antrenamente de plăcere ca să ne menţinem tonusul”, ne-a declarat antrenorul George Zima.

A doua parte a campionatului va începe pe 13 martie 2021, când Sportul Şimleu va juca în deplasare la CSM Satu Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL