Connect with us

Actualitate

Prefectul Virgil Turcaş recunoscător sălăjenilor care respectă măsurile aplicate în cotextul pandemiei. “Rezultatele bune se datorează populaţiei”

Prefectul județului Sălaj este recunoscător cetățenilor pentru respectarea măsurilor aplicate şi spune că rezultatele bune înregistrate în ultimele zile se datorează în mod special populaţiei

În urmă cu câteva săptămâni, Salajul era primul judeţ din ţară la rata de infectate cu COVID-19, astfel că autorităţile au fost nevoite să carantineze anumite localităţi.

Populaţia a fost receptivă la regulile impuse şi după trei săptămâni se constată o scădere semnificativă a ratei de infectare, care a scăzut sub 4 la mia de locuitori.

Având în vedere noile cifre ale pandemiei în Sălaj, prefectul Virgil Ţurcaş și-a exprimat mulțumirea față de situația îmbunatățită la nivel județean, in ceea ce priveste trendul descendent al persoanelor infectate cu virusul Sars Cov-2.

Virgil Ţurcaş este recunoscător cetățenilor, pentru faptul că au înțeles și au respectat în mod exemplar măsurile aplicate la nivel național și mai ales cetățenilor din localitățile carantinate, unde măsurile au fost mai restrictive.

În județul Sălaj, numărul cazurilor pozitive de coronavirus înregistrate în ultimele zile a scăzut. Astfel, în localitățile carantinate s-a ajuns la o rată a incindenței semnificativ mai mică, ceea ce ne dă speranțe că la finele celor 14 zile, carantina va fi ridicată.

“Aceste rezultate bune se datoreză în primul rând populației, care a înțeles cât este de important să se respecte regulile stabilite, astfel încât să trecem cu bine peste momentele grele. Mulțumesc și autorităților pentru buna gestionare a situației. Totuși, lupta nu s-a încheiat, dar sunt pe deplin convins, că populația județului Sălaj se va comporta în continuare la fel de bine ca până acum”, a declarat prefectul județului Sălaj, Marcel Virgil ȚurcașBiroul de Presă

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole




 

 

 

 

More in Actualitate