Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău, duel cu vecinii de la Explorări Baia Mare, în al treilea turneu din Divizia A1

Turneul al treilea are loc în weekend, dar formaţia zălăuană va avea de disputat doar un singur joc, cu Explorări Baia Mare, sâmbătă, de la ora 18.00, la Zalău. Din grupă mai făcea parte şi CSM Câmpia Turzii, care însă s-a retras din competiţie înainte de start

În Divizia A1 se joacă la foc automat. După ce aproape opt luni de zile a fost pauză, campionatul s-a reluat de trei săptămâni şi deja s-au scurs patru etape, care s-au disputat în cadrul a două turnee. Divizia A1 continuă şi la final de săptămână cu al treilea turneu, în care SCM Zalău nu va mai disputa două jocuri, ci doar unul singur.

Grupa 1 a turneului al treilea se va rezuma doar la un singur joc, cel dintre SCM Zalău şi Explorări Baia Mare, care se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00, la Zalău.

Din această grupă făcea parte şi CSM Câmpia Turzii, însă gruparea clujeană s-a retras din competiţie înainte de start. SCM Zalău ţinteşte toate cele 3 puncte din confruntarea de sâmbătă şi are şanse mari să le obţină, în condiţiile în care întâlneşte o echipă de un nivel inferior.

Explorări Baia Mare nu a acumulat niciun punct în patru etape, dar a intra pe teren abia doar la turneul de săptămâna trecută, când a jucat cu Unirea Dej şi Dinamo. A pierdut ambele jocuri cu 3 – 1 şi este doar pe locul 9 din 11. Maramureşenii au pierdut însă alte două jocuri la “masa verde”, de la primul turneu, cu Ştiinţa Bucureşti şi “U” Cluj. Din cauza cazurilor de COVID-19, Explorări nu s-a putut prezenta la turneul inaugural, având aproape tot lotul infectat cu noul coronavirus.

Băimărenii au trecut peste aceste probleme şi cel puţin pentru următoarele 3 luni vor fi apţi pentru a juca meciurile din campionat, nemaifiind nevoiţi să se testeze.

În schimb, SCM Zalău va fi obligată să îi testeze pe cei şapte jucători, care s-au testat şi înaintea turneului din Bănie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1