Connect with us

BOX

Margareta Hidigan a trecut cu bine peste testul Covid-19 şi ajunge la Europene!

După mai bine de un deceniu, judeţul Sălaj va avea un reprezentant la un Campionat European de Box. Sportiva din Şimleu Silvaniei a trecut cu bine peste testul de coronavirus din Bucureşti şi a pornit deja spre Sofia, acolo unde vor avea loc Europenele


Ca şi pugilist, obiectivele încep cu titluri naţionale, după care îţi doreşti să treci la nivelul următor la un Campionat European şi Campionat Mondial, pentru ca ulterior să ajungi să boxezi într-un ring  de la Jocurile Olimpice.

Progresezi pas cu pas, după care urmează şi pasul spre profesionişti. E uşor de expus acest proces în câteva rânduri, dar în realitate, este nevoie de o muncă asiduă pentru a ajunge să parcurgi aceste etape.

Aflată la început de drum, şimleuancaMargareta Hidigan este dublă campioană naţională, fiind o mare speranţă a boxului sălăjean, după cum spune şi antrenorul Adrian Popuţea.

A impresionat la Naţionale şi a atras atenţia antrenorilor de la lotul naţional care au convocat-o pentru Campionatul European de Junioare ce are loc la Sofia, Bulgaria, în perioada 23 noiembrie – 3 decembrie.

Sportiva din Şimleu Silvaniei progresează de la o zi la alta şi are prilejul de a-şi reprezenta ţara la o puternică competiţie internaţională şi avem speranţe şi la o medalie. 

Margareta Hidigan a trecut cu bine peste testările COVID-19 şi a pornit cu lotul României spre capitala vecinilor din Sud.

Este pentru prima dată după mai bine de un deceniu când un sportiv din Sălaj ajunge la un Campionat European. 

Pe această cale îi urăm mult succes sportivei noastre şi îi dorim să se întoarcă acasă cu cea mai strălucitoare medalie de la Europenele din Sofia.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX