Connect with us

Politică

Bogdan Ilea: “Prioritatea noastră este scoaterea României din această criză și relansarea economică!”

„Am arătat în acești ani că se poate guverna corect și eficient la nivel local, unde avem modele de succes. Totodată am demonstrat că se poate guverna țara în folosul cetățenilor, chiar și în condiții de pandemie și cădere economică la nivel global”, declară Bogdan Ilea, candidat PNL Sălaj la Senatul României .

În ultimul an, Guvernarea PNL a reușit în mare parte o informatizare și o digitalizare a aparatului public, se lucrează online și s-au făcut pași mari în a oferi servicii bune pentru cetățeni.

Au fost luate măsuri de protejare a populației, inclusiv măsuri economice pentru antreprenori și angajați. E o perioadă grea dar vom trece cu bine fiindcă suntem responsabili și preocupați să dăm oamenilor șanse și sprijin în această perioadă complicată.

Va trebui să eliminăm toate barierele din economie, să avem cât mai puține reglementări și să încurajăm inițiativa privată activ, prin alocări directe de resurse și prin măsuri de stimulare pentru a-și relua și dezvolta activitatea.

„Cu o echipă bună în viitorul Parlament și Guvern vom reuși să generăm resurse pentru a susține economia, sănătatea și educația!

Merg în Parlament pentru a susține acele legi care să ne îmbunătățească concret viața și să contribui la o creștere a calității vieții cetățenilor în anii care vin. Vreau să dăm legi drepte și o bună guvernare de care avem nevoie cu toții !”, mai arată Bogdan Ilea.

Comandat de PNL Sălaj

Cod AEP – 11200025

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Politică