Connect with us

FOTBAL

A făcut “furori” în Lituania, dar nu este pe placul selecţionerului Mirel Rădoi. “Aş veni cu inimia deschisă la Naţională”

Liviu Antal a devenit campion în Lituania, fiind şi cel mai bun marcator din istoria lui Zalgiris


Deşi a avut o perioadă bună în Lituania, unde în 2018 a fost  golgheterul campionatului, Liviu Antal nu a mai avut ocazia să ajungă să joace în tricoul Naţionalei României.

În 2011, şimleuanul a fost convocat la un amical cu Paraguay, iar în 2018 a fost în  vizorul selecţionerului Cosmin Contra, însă doar atât, deoarece pe adresa sa nu a ajuns nicio convocare.

De când Mirel Rădoi este la cârma naţionalei, Liviu Antal nu a mai fost băgat în seamă, chiar dacă în ultimele două campionate, şimleuanul a reuşit peste 20 de goluri în Lituania.

“Fiecare selecţioner are strategia lui, dar dacă cumva voi fi inclus în planurile lui de viitor, aş fi onorat şi aş veni cu inima deschisă la Naţională. Ar fi ceva extraordinar să prind Naţionala. Am 31 de ani, dar nu cred că vârsta este o problemă. Doar în România se tot vorbeşte de vârstă, fiindcă dacă ne uităm în multe alte campionate, media de vârstă este de peste 30 de ani”, spune Liviu Antal, care mai vrea să joace câţiva ani la un nivel ridicat.

Antal a împlinit în vară 31 de ani, dar încă nu şi-a luat gândul de la Naţională. Speră să fie convocat începând din 2021, odată cu preliminariile Campionatului Mondial.

“Atâta timp cât eu mă simt bine şi pot face faţă nivelului voi juca. Nu cred că arăt vârsta pe care o am. Până la urmă, vârsta este doar o cifră. Când voi simţi că nu mai pot, voi fi primul care voi ridica mâna şi nu voi aştepta să vină careva să-mi spună că trebuie să mă las de fotbal”, a spus mijlocaşul, care are un titlu de golgheter şi în România, când juca la FC Vaslui, în sezonul 2013 – 2014.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL