Connect with us

FOTBAL

George Zima, mulţumit după meciul Şimleului de la Sânmartin. “Este un rezultat bun pentru noi”

Antrenorul spune că remiza din ultimul meci al anului, dintre CSC Sânmartin şi Sportul Şimleu a fost un rezultat echitabil, după ce prima repriză a aparţinut gazdelor, iar în actul secund, Sportul Şimleu a fost mai prezentă în joc

Sportul Şimleu a avut o săptămâna încărcată, în care a disputat două meciuri, ultimele din 2020. După ce miercuri a jucat în deplasare la Gloria Bistriţa, unde a pierdut cu 3 – 1, duminică, gruparea de sub Măgură a întâlnit-o pe CSC Sânmartin.

În faţa unei echipe cu experienţă la acest nivel, şimleuanii au reuşit să obţină un rezultat pozitiv. Sportul Şimleu a condus la Sânmartin, prin golul lui Bogdan Ciaca, dar după 15 minute, bihorenii au egalat.

S-a terminat 1 – 1, un rezultat mulţumitor pentru Sportul Şimleu, care termină anul pe locul 6, cu 13 puncte.

“Am avut parte de două reprize diametral opuse. Prima a aprţinut gazdelor, care au avut multe şanse de gol, pe nişte greşeli personale de aşezare ale noastre. Mă bucur că la pauză am reuşit să ne reglăm lucrurile pe parte defensivă, în mare parte am respectat sarcinile, şi pe contraatac am reuşt să deschidem scorul.Din păcate, tot pe o greşeală de aşezare am primit acel gol. Este un rezultat bun pentru noi. Am încercat să pregătesc meciul la victorie şi într-adevăr, în repriza secundă meritam mai mult, însă, era un rezultat mincinos ca noi să fi câştigat la Sânmartin, după cum s-a jucat în cele două reprize. A fost un rezultat echitabil”, ne-a declarat George Zima.

Opt etape au mai rămas de jucat din sezonul regulat al Ligii a III-a, care vor avea loc în primăvară.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL