Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău a învins “U” Cluj în doar 63 de minute!

Echipa antrenată de Sorin Pop şi Marius Lazăr a trecut în minim de seturi de gruparea clujeană şi a obţinut a trei victorie stagională din acest sezon


SCM Zalău a debutat cu stângul la turneul de la Craiova şi a pierdut în trei seturi duelul cu SCMU. Alta a fost povestea în cel de-al doilea meci, atunci când zălăuanii s-au duelat cu “U” Cluj.

Astfel, Leo Dall Bosco şi compania au început mai bine şi au fost mai exacţi atât în atac, cât şi la preluare, astfel că 21 de minute, SCM Zalău a câştigat primul set, permiţând clujenilor să obţină doar 19 puncte.

În setul al doilea, diferenţa dintre cele două echipe a fost şi mai mare, iar zălăuanii au avut nevoie de doar 18 minute pentru a se impune, timp în care “U” Cluj a strâns 11 puncte…

Băieţii antrenaţi de Sorin Pop şi Marius Lazăr nu s-au culcat pe-o ureche, după cum zice o zicală din popor, astfel că au tratat cu maximă seriozitate şi setul al treilea, dorind să încheie jocul cât mai repede.

Chiar dacă a durat cel mai mult, 24 de minute, SCM Zalău s-a impus şi de această dată, scor 25 – 21 şi a închis partida.

Şi în acest joc s-a remarcat Andrei Mihălescu, reuşind 19 puncte, fiind urmat de Egor Popov cu 17 puncte

A fost ultimul joc pentru SCM Zalău la turneul de la Craiova, care încheie turneul din Bănie cu o victorie şi o înfrângere. A fost a treia victorie stagională pentru SCM Zalău, după victoriile cu Arcada Galaţi şi Unirea Dej, cu cea din urmă, la “masa verde”.

SCM Zalău – “U” Cluj 3 – 0 (19, 11, 21)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1