Connect with us

HANDBAL

Cristina Mitrache, aproape de lotul naţional pentru Campionatul European!

Handbalista de la HC Zalău a fost în cărţi pentru o convocare la echipa Naţională


Patru jucătoare a avut HC Zalău în lotul lărgit pentru Euro, Alexandra Severin, Alexandra Dindiligan, Cristina Mitrache şi Teodora Popescu.

Primele două au prins lotul de 21 şi se vor prezenta la reunirea Naţionalei, dar în cărţi pentru o convocare a fost şi Cristina Mitrache.

“Mă bucur că avem două jucătoare la lot, iar pentru noi este o mândrie. Faptul că au ajuns acolo este o mare realizare pentru Dindiligan şi Severin.  Cred că ambele au şanse să joace la Euro, dar va fi important cum se vor comporta la pregătire şi la cele două jocuri amicale cu Austria. Alexandra Severin a mai fost în atenţia Naţionalei, iar Dindiligan este o surpriză, fiindcă a luat faţa unor jucătoare precum Cristina Florică sau Ana Maria Tănăsie, care au în spate două-trei turnee finale”, spune Ghiţă Tadici.

Reactivată în Liga Naţională de către Gheorghe Tadici, după o aventură în liga secundă din Suedia, Cristina Mitrache a început bine sezonul, însă când a fost mai important, a avut o evoluţie mai ştearsă.

A fost vorba chiar de meciul cu “U” Cluj, când în tribune s-a aflat Robert Licu, antrenorul secund al Naţionalei.

“Probabil dacă ar fi avut o evoluţie bună la Bucureşti era şi Cristina Mitrache acolo. A jucat foarte slab în meciul cu “U” Cluj, a ratat două aruncări de la 7 m, plus alte situaţii clare. Chiar a avut şanse mari, dar nu a fost serioasă până la capăt. Nu aceasta a fost însă evoluţia ei”, spune Gheorghe Tadici.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL