Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău readusă cu picioarele pe pământ de SCMU Craiova

După o victorie de vis în faţa campioanei Arcada Galaţi, echipa pregătită de Sorin Pop şi Marius Lazăr a pierdut în trei seturi disputa cu oltenii, în ceea ce a fost primul joc de la al doilea turneu al Diviziei A1


SCM Zalău a avut parte de un debut de vis, reuşind să câştige în faţa campioanei Arcada Galaţi, în ceea ce a fost primul meci din istoria clubului.

A urmat o victorie la “masa verde” cu Unirea Dej, după care zălăuanii s-au deplasat la Craiova, acolo unde în aceste zile se desfăşoară al doilea turneu din Divizia A1, participante fiind SCMU Craiova, SCM Zalău şi “U” Cluj.

Meciul care a deschis turneul a fost disputa dintre craioveni şi zălăuani, primii fiind favoriţi din toate punctele de vedere, după cum spunea înaintea partidei şi managerul secţiei de volei de la SCM Zalău, Adrian Feher.

Oltenii şi-au respectat blazonul, iar primul set l-au câştigat rapid, în doar 23 de minute, zălăuanii câştigând 18 puncte în acest set.

În setul doi, băieţii pregătiţi de Sorin Pop şi Marius Lazăr au fost ceva mai proaspeţi şi şi-au arătat colţii, ţinând în şah SCMU Craiova. Cele două echipe au mers cap la cap până la 37 – 37, moment în care oltenii s-au distanţat la două lungimi, adjudecându-şi şi setul doi, set care s-a întins pe durata a 43 de minute…

În setul trei, “veteranul” Laurenţiu Lică şi-a arătat măestria şi a fost la înălţime ca de obicei, astfel că oltenii nu au permis zălăuanilor decât 18 puncte, adjudecându-şi victoria finală.

Lică a fost cel mai bun de la olteni, cu 20 de puncte, în timp ce din tabăra zălăuană remarcăm prestaţia lui Andrei Mihălescu, care a reuşit de asemenea 20 de puncte.

Mihai Coasă a reuşit 8 puncte, în timp ce Leo Dall Bosco şi Vlad Cuciureanu au reuşit câte 7 puncte fiecare.

Trebuie precizat şi faptul că SCM Zalău nu s-a putut antrena în formula completă decât cu trei zile înainte de turneu.

FOTO: REMUS BADEA / SPORTUL DOLJEAN

SCMU Craiova – SCM Zalău 3 – 0 (18, 37, 18)

SCM Zalău: Ivan Kostic (2), Nicolas Dos Santos (1), Egor Popov (3), Leo Dall Bosco (7), Vlad Cuciureanu (7), Andrei Mihălescu (20), Mihai Coasă (8), Mihai Tarţa (4), David Csanad (2), Liviu Râpeanu, Mihai Mărginean, Nikola Pekovic (1) – libero. Antrenori: Sorin Pop (principal) şi Marius Lazăr (secund)

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1