Connect with us

HANDBAL

Alexandra Dindiligan: “Sunt plăcut surprinsă de convocarea la Naţională. Sper să aduc un plus”

Fostă componentă a lotului de junioare şi mai apoi a lotului de tineret, Alexandra Dindiligan are acum ocazia să ajungă şi la Naţionala de senioare, tocmai la un Campionat European


Transferată în vară de la “U” Cluj, formaţie pentru care a jucat timp de 5 ani, Alexandra Dindiligan s-a intergrat foarte bine la HC Zalău.

A avut evoluţii apreciate în meciurile din acest campionat, în special în partida cu Dunărea Brăila, când a marcat 12 goluri din 12 aruncări.

Fostă componentă a lotului de junioare şi mai apoi a lotului de tineret, Alexandra Dindiligan are acum ocazia să ajungă şi la Naţionala de senioare, tocmai la un Campionat European.

“Sunt plăcut surprinsă de această convocare. Sper să ajut echipa cât pot de mult şi să aduc un plus. Aştept cu nerăbdare să ajung la Bucureşti şi să începem pregătirea. Mă bucur că am avut evoluţii bune la HC Zalău, dar în primul rând aş vrea să-i mulţumesc domnului profesor Tadici, care mi-a dat o mare încredere. Dânsul chiar a avut încredere în mine că pot realiza lucruri frumoase şi  lui se datorează această convocare. Sper să fiu sănătoasă şi să facem o treabă bună la Naţională”, ne-a declarat Alexandra Dindiligan.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL