Connect with us

Politică

Ecologiștii urcă în sondaje. PER poate intra în Parlament!

În cel mai recent sondaj politic realizat de Centrul de sondare ADS, pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, Partidul Ecologist Român se plasează în apropierea pragului electoral

Mai ales după ce a înregimentat mai multe personalități politice din România, Partidul Ecologist Român a crescut simțitor, iar sondajele arată din ce în ce mai bine!

Astfel, un sondaj politic, realizat recent de Centrul de sondare ADS, la comanda Partidului Ecologist Român, arată o luptă strânsă pentru atingerea pragului electoral. Pe lista formațiunilor politice ce aspiră la depășirea acelui procent decisiv de 5% se află UDMR, PMP, Pro România, dar și PER – singurul dintre aceste partide care e neparlamentar!

Rezultatele acestui sondaj dau speranțe ecologiștilor pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

“Următoarea formulă legislativă va avea ecologişti! Prin votul românilor, PER va intra în Parlament! Pentru o Românie Sanătoasă şi Ecologistă, pe 6 decembrie votați BRADUL!”, punctează liderii Ecologiştilor din România.

În judeţul Sălaj, listele pentru Parlamentare sunt deschise de doi oameni de afaceri: Veronica Elena LIA Stanca pentru Senat şi Constantin Gabriel Ureche pentru Camera Deputaţilor.

Vezi cum arată sondajul realizat de Centrul de sondare ADS

PNL – 31,2%

PSD – 27,3%

USR-PLUS – 12,5%

UDMR – 5,1%

PMP – 4,8%

Pro România – 4,6%

PER – 4,3%

PPU-sl – 2%

Sondajul a fost realizat în perioada 11-18 noiembrie, prin metoda CATI, pe un eşantion de 1.280 de persoane peste 18 ani (55% femei şi 45% bărbaţi).

Prezenţa probabilă la vot este de 38%. Marja de eroare este de plus/minus 3,4%.

(P.)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Politică