Connect with us

Administraţie

Ramona Bostan, aleasa pentru funcţia de viceprimar în comuna Someş-Odorhei!

Este a doua femeie din judeţ care ocupă această funcţie, iar împreună cu primarul Ioan Şandor îşi propune să facă o echipă competentă pentru dezvoltarea comunităţii


Ioan Şandor este noul primar din comuna Someş-Odorhei. Liberalul a câştigat alegerile din 27 septembrie şi a preluat oficial primul mandat, odată cu depunerea jurământului.

Au depus jurământul şi cei 11 consilieri aleşi, 6 de la PNL, 3 de la PSD, unul de la USR-PLUS şi unul de la PMP, astfel că odată completată echipă a putut avea loc şi prima şedinţă a noului Consiliu Local Someş Odorhei.

Principalul subiect de pe ordinea de zi a fost stabilirea noului viceprimar, fiind vorba despre trei propuneri. Ramona Bostan (PNL), Viorel Şimonca (PSD) şi Rodica Man (PMP).

Cele mai multe voturi le-a strâns cadidatul Partidului Naţional Liberal, 6 la număr, astfel că în mandatul 2020 – 2024, funcţia de viceprimar în comuna Someş Odorhei va fi ocupată de către Ramona Laura Bostan.

Viorel Şimonca a strâns 4 voturi, iar Rodica Man a obţinut un vot.

“Şedinţa a decurs normal, conform programului stabilit. Ramona Bostan a fost aleasă viceprimar, obţinând şase voturi. Ramona este o doamnă tânără, ambiţioasă, pregătită şi foarte harnică. Sper să facem o echipă bună şi cu multă muncă şi dăruire să facem treabă în comună”, ne-a declarat Ioan Şandor, primarul comunei Someş Odorhei.

Ramona Bostan a absolvit Facultatea de Drept şi este un mic antreprenor local şi care are mai multe sere în centrul comunal.

Totodată, noul viceprimar din comuna Someş Odorhei este doar a doua femeie din judeţ care ocupă această funcţie, după ce joi, Eugenia Pop a fost aleasă ca viceprimar în comuna Năpradea.

Pe ordinea de zi s-a mai aflat şi aprovizionarea de material lemnos pentru dispensar, şcoli şi Primărie.

Totodată, s-a aprobat şi finanţarea pentru achiziţionarea a 159 de tablete pentru elevi şi a 13 laptopuri pentru cadrele didactice.

Consiliul Local Someş Odorhei, 2020 – 2024:

Victor Gavra – PNL

Ramona Bostan – PNL

Ioan Petruţ – PNL

Ovidiu Goron – PNL

Vasile Radu Ciataraș – PNL

Dan Roman – PNL

Viorel Şimonca – PSD

Mircea Moş – PSD

Felician Matiaş – PSD

Rodica Man – PMP

Raul Porumb – USR-PLUS

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Administraţie