Connect with us

Administraţie

Moment special. Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, în vizită la Pericei! VIDEO

Liderul UDMR, împreună cu primarul Boncidai Csaba a vizitat întreprinderile locale, Kelemen Hunor fiind încântat de ceea ce a văzut la Pericei. “Aici nu există şomaj şi oamenii vin la muncă şi din satele învecinate pentru că primarul a creat un mediu antreprenorial”, a declarat Kelemen Hunor


Boncidai Csaba este unul dintre cei mai vechi primari din judeţul Sălaj. Este primarul care a pus mereu binele comunităţii pe primul loc şi s-a zbătut mereu pentru a obţine fonduri pentru o mulţime de proiecte, astfel încât nivelul de trai din Pericei să fie unul asemănător cu cel de la oraş.

Munca depusă a oferit încredere cetăţenilor, astfel că aceştia au votat pentru ca Boncidai Csaba să continue dezvoltarea comunei şi în mandatul 2020 – 2024, cel de-al optulea.

Primarul UDMR a făcut din Pericei un loc propice şi pentru mediul de afaceri, astfel că în comună există numeroase afaceri prospere, iar pe lângă cetăţenii comunei, vin la muncă la Pericei şi oameni din sate învecinate.

Pentru reuşitele sale, Boncidai Csaba este apreciat la cel mai înalt nivel, aşa se face că joi, 19 noiembrie, Kelemen Hunor – preşedintele UDMR – a venit în Sălaj, pentru a vizita Periceiul. Primarul comunei, alături de preşedintele UDMR au vizitat mai multe şantiere din comună şi au purtat discuţii şi cu oamenii de afaceri din zonă.

“Joi, 19 noiembrie, am fost onoraţi să primim vizita lui Kelemen Hunor. Împreună, am stat de vorbă cu cetăţenii, preponderent cu oamenii de afaceri. Am vizitat mai multe firme, unde am discutat cu fiecare om de afaceri. De asemenea, împreună cu domnul preşedinte am vizitat şantierele din comună. Dânsul a fost foarte încântat de ce a văzut la Pericei”, ne-a declarat Boncidai Csaba.

La Pericei se lucrează pe toate fronturile, iar în comună sunt şantiere la şcoala din centrul comunal, precum şi la grădiniţa din Pericei. În centrul comunal se mai doreşte înfiinţarea unei creşe care să funcţioneze în clădirea after-school, precum şi amenajarea trotuarelor, pe lângă multe alte investiţii.

Kelemen Hunor a fost încântat şi chiar a remarcat faptul că la Pericei, firmele nu au resimiţit o oarecare criză, iar oamenii au un loc de muncă, ba chiar vin la muncă în Pericei şi oameni din satele învecinate.

“Am vizitat întreprinderile din Pericei. Am fost la atelierul local de tâmplărie, la fabrica de fasonat fier beton şi am primit veşti bune pentru că nu există o renunţare la comenzi şi vor fi şi alte extinderi Am vizitat parcul industrial şi fabrica de mobilă, am văzut că în aceste zile se lucrează şi la extinderea şcolii şi grădiniţei. Aici nu există şomaj şi oamenii vin la muncă şi din satele învecinate pentru că primarul a creat un mediu antreprenorial. Trebuie să ne protejăm rezultatele şi la alegerile din 6 decembrie. Vă rog să mergeţi la vot şi să arătaţi putere chiar şi în momente grele”, a declarat Kelemen Hunor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Administraţie