Connect with us

HANDBAL

Alexandra Severin: “Sper să pot contribui la o clasare cât mai bună a României la Campionatul European”

În vara anului 2018 a ajuns Alexandra Severin la HC Zalău, dar înainte Gheorghe Tadici a avut-o sub comanda sa la naţionala de tineret, care acum doi ani a participat la Campionatul Mondial din Ungaria.

Alexandra Severin s-a remarcat în tricoul lui HC Zalău astfel că în sezonul trecut a fost văzută ca fiind cea mai bună tânără jucătoare din Liga Naţională.

Interul stânga a mai fost convocată la Naţionala României pentru acţiuni de pregătire şi se afla în lotul pentru turneul preolimpic, dar acum are ocazia să fie şi în lotul României pentru un turneu final.

“Mă bucur că fac parte din lotul României şi sper să pot contribui la o clasare cât mai bună la acest Campionat European. Pot spune că în lot sunt jucătoare bune, dar şi eu am avut jocuri bune şi într-un fel mă aşteptam ca măcar la pregătire să fiu convocată. Contează ca la Naţională să ajungă cele mai în formă jucătoare. Cred că selecţionerul a ţinut cont nu doar de aceste etape care s-au jucat în această toamnă ci şi de ce a fost în trecut”, ne-a declarat Alexandra Severin. 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL