Connect with us

DIVIZIA A1

Laurenţiu Lică, “tunarul” Craiovei: “Fără Zalău, Divizia A1 era mai săracă”

Experimentatul voleibalist este încântat că SCMU Craiova are din nou parte de un duel sub fileu cu o echipă din Zalău şi este de părere că prima ligă nu avea acelaşi farmec fără o formaţie zălăuană. Internaţionalul se aşteaptă la un joc dificil cu SCM, care deja a uimit în acest campionat prin victoria în faţa campioanei


Ani la rând, duelurile dintre SCMU Craiova şi Volei Municipal Zalău au fost adevărate derby-uri chiar şi pentru titlu.

Volei Municipal a dispărut din peisaj, însă nu şi voleiul de sub Meseş, care trăieşte din nou prin Sport Club Municipal.

Chiar şi adversarii se bucură că oraşul de sub Meseş are din nou reprezentantă în Divizia A1. Acest aspect l-a evidenţiat chiar cel mai valoros jucător de la SCMU Craiova, Laurenţiu Lică.

Internaţionalul este de părere că prima ligă nu avea acelaşi farmec fără Zalău şi chiar se bucură că SCMU Craiova are parte din nou de un astfel de duel.

“Mă bucur că Zalăul s-a reorientat rapid după cele întâmplate şi sunt convins că Divizia A1 era mai săracă în absenţa lor. Cât despre întâlnirea de sâmbătă, va fi una echilibrată şi plină de suspans. SCM Zalău este o echipă care şi-a arătat intenţiile încă din prima partidă împotriva campioanei. Ne dorim victoria, dar ştim că trebuie să muncim pentru ea. În acest turneu nu trebuie neglijaţi nici cei de la Cluj, care cu siguranţă nu vin în excursie la Craiova”, ne-a declarat Laurenţiu Lică.

Şi SCMU Craiova va fi nevoită să efectueze o testare de COVID-19, astfel că abia după aflarea rezultatelor va şti pe ce lot se va baza.

“Acest virus face parte din competiţie. Din păcate trebuie să-l luăm în calcul la fiecare meci pe care îl jucăm în  acest sezon. Sper să trecem cu bine toţi peste această perioadă”, a mai spus Laurenţiu Lică.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1