Connect with us

FOTBAL

Alex Cherecheş, dezamăgit de parcursul echipei sale. “Nici prin gând nu îmi trecea că vom ajunge pe un ruşinos loc 19”

Ajuns la Concordia Chiajna, cu care spera la o promovare în prima ligă, fotbalistul şimleuan are motive să fie dezamăgit, deoarece echipa sa este pe locul 19 din 21 şi pare tot mai greu de crezut că va mai prinde play-off-ul


După doi ani la ASU Poli Timişoara, Alexandru Cherecheş s-a transferat în vară la Concordia Chiajna, formaţie care îşi anunţa un obiectiv clar: promovarea în Liga 1. Şi fotbalistul şimleuan era încrezător, când a semnat  cu Concordia.

“Consider că am făcut o alegere bună. Chiajna este o echipă  care are vechime în Liga 1 şi cred că este doar o chestiune de timp până vor reveni din nou în prima ligă. Îmi propun să ajung în Liga 1 cu Concordia”, spunea Alexandru Cherecheş după semnarea contractului.

După 12 etape, Concordia Chiajna a ajuns mai aproape de retrogradare decât de promovare şi se află doar pe locul 19 din 21 de echipe.

Un parcurs dezamăgitor şi pentru fotbalistul şimleuan, care  a jucat în nouă din cele 12 jocuri. A lipsit în două din cauza coronavirusului, iar într-o altă partidă a fost doar rezervă.

“Nici nu mi trecea prin gând ca după 12 etape am putea fi pe locul ruşinos loc 19, având în vedere jucătorii şi calităţile pe care le avem fiecare. Nu îmi pot explica exact de ce am ajuns în această situaţie, dar sunt convins că tot noi o vom scoate la capăt”.

Alexandru Cherecheş

În timp ce şansele Concordiei Chiajna de a prinde play-off-ul sunt mici, fosta echipă a lui Alex Cherecheş este pe podium, la doar 3 puncte de liderul FCU Craiova.

“Obiectivul nostru rămâne calificarea în play-off, dar trebuie să fim realişti că va fi foarte greu. Vom lupta până la capăt şi vom încerca să câştigăm fiecare meci de acum înainte”, spune jucătorul.

Alex Cherecheş nu regretă că a plecat de la ASU Poli, cu toate că fosta lui echipă este în primele locuri şi se bate cu şanse mari la promovare.

“Ştiam de la bun început că Poli va face o figură frumoasa anul acesta, dar nu aş putea spune că regret plecarea din punct de vedere al clasamentului. Mă bucur pentru ei, dar bucuria era şi mai mare dacă ne aflam şi noi pe primele locuri, langă ei”, spune şimleuanul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL