Connect with us

Administraţie

Angelica Lazăr – singura femeie primar din Sălaj – va continua dezvoltarea comunei Dragu. FOTO – VIDEO

După ce a depus jurământul de credinţă, “primăriţa” transmite cetăţenilor că în mandatul 2020 – 2024 să se aştepte la cât mai multe proiecte implementate. Sunt câteva proiecte în derulare, dar autorităţile locale au depus opt proiecte şi la CNI


Angelica Lazăr se ocupă de destinele comunei Dragu din anul 2016. În primul mandat a realizat proiecte importante care au crescut confortul cetăţenilor.

Comuna se află pe drumul cel bun, cel al dezvoltării, fapt pentru care la alegerile din 27 septembrie, cetăţenii comunei au avut încredere că Angelica Lazăr este cel mai potrivit primar pentru a se ocupa mai departe de destinele comunei. Liberala a obţinut 527 de voturi (61,42 %) şi a câştigat clar al doilea mandat de primar al comunei Dragu.

A urmat momentul depunerii jurământului, eveniment ce a avut loc la începutul acestei luni, în prezenţa prefectului Virgil Ţurcaş, dar şi a şefului Cancelariei prefectului, Alexandru Tamba.

În cadrul evenimentului festiv au depus jurământul şi şase dintre cei nouă consilieri aleşi, urmând ca astăzi să depună jurământul şi ceilalţi consilieri. Noul Consiliu Local Dragu este format din 5 consilieri PNL, 3 consilieri PSD şi 1 consilier PMP.

“În noul mandat, locuitorii comunei Dragu să se aştepte la cât mai multe proiecte implementate. Avem până în prezent cinci proiecte în derulare prin fonduri europene, avem depuse opt proiecte la CNI. Să fim sănătoşi şi să le putem duce la bun sfârşit. Avem speranţă că facem câte ceva, doar să fim sănătoşi şi să avem buget pentru că asta e important”.

Angelica Lazăr

Astăzi vor depune jurământul social-democraţii Călin Cristian Pop şi Constantin Negoiţă. Odată completată echipa, va avea loc şi prima şedinţă de Consiliu Local, în care se va stabili şi noul viceprimar.

“Eu sper să continuăm în aceeaşi echipă ca şi în mandatul trecut, adică cu domnul Colcer Dorel pe postul de viceprimar”, ne-a declarat Angelica Lazăr.

Pentru mandatul 2020 – 2024, “primăriţa” din Dragu transmite locuitorilor că va continua dezvoltarea comunei şi va încerca să obţină cât mai multe fonduri pentru cât mai multe proiecte.

Este de precizat faptul că Angelica Lazăr a rămas singura femeie primar din judeţul Sălaj, odată cu retragerea Idei Magdolna (com. Boghiş). Acest lucru o motivează pe “primăriţa” din Dragu care consideră că femeile pot face treabă la fel de bună ca şi bărbaţii, poate uneori chiar mai bună.

“Într-adevăr sunt singura femeie primar din judeţul Sălaj. Şi femeile au curaj şi mă motivează acest aspect, iar din punctul meu de vedere şi o femeie se descurcă în egală măsură ca şi un bărbat, poate uneori mai bine. Îndemn toate femeile să intre în politică”, ne-a declarat Angelica Lazăr, care a primit şi o plachetă frumoasă din partea colectivului Primăriei comunei Dragu.

Componenţa Consiliului Local Dragu:

Dorel Colcer       – PNL

Sorin Colceriu    – PNL

Adrian Copaciu – PNL

Mircea Ciucaş    – PNL

Adrian Oltean    – PNL

Ioan Groza          – PSD

Călin Cristian Pop  – PSD

Constantin Negoiţă – PSD

Vasile Mugurel Pop – PMP


Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Administraţie