Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău, emoţii înaintea ultimei testări pentru COVID-19!

Cum meciul cu CAO s-a amânat, SCM Zalău nu mai are testele valabile iar miercuri va fi nevoită să se testeze din nou pentru un singur joc, ultimul din acest an


Amânarea partidei cu CAO Oradea a dat peste cap programul lui SCM Zalău care a mai trebuit să stea în pregătire o săptămână pentru jocul restant reprogramat duminică.

Din cauza acestei reprogramări,  SCM Zalău trebuie să facă o nouă testare pentru coronavirus.

Marţi a expirat testarea obligatorie de 14 zile, iar în cursul zilei de miercuri, jucătorii şi staff-ul se vor testa din nou. De data aceasta doar pentru un singur joc, care va fi ultimul din  acest an.

Adversara Zalăului a avut 18 cazuri pozitive, fapt pentru care nu a putut face deplasarea sâmbătă, la Zalău, dar clubul din Oradea anunţă că toţi jucătorii sunt acum negativi şi au revenit la pregătire.

Acum emoţii sunt în tabăra Zalăului, care va şti cu exactitate dacă va juca meciul cu CAO, după aflarea rezultatelor, cel mai probabil în cursul zilei de joi.

”Această testare reprezintă o cheltuială în plus şi nu era preconizată, însă nu avem ce face, fiindcă nu suntem singura echipă în această situaţie. Ne dorim să jucăm acest meci şi sper să avem toţi jucătorii apţi”, spune antrenorul Marius Paşca.

Dacă meciul de duminică nu poate avea loc, indiferent din cauza cărei echipe, SCM Zalău câştigă la “masa verde”.

“Dacă la data reprogramării, jocul nu poate fi disputat, indiferent din ce cauză (inclusiv dacă nu se poate desfăşura din cauza echipei adverse), echipa care a cauzat reprogramarea va pierde jocul cu 3  -0”, se arată în regulamentul emis de FRF.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL