Connect with us

FOTBAL

George Zima, încrezător în forţele echipei sale

“Revenim în competiţie cu gânduri mari. Putem obţine rezultate pozitive din ambele deplasări”, spune antrenorul


Ultimul meci susţinut de Sportul Şimleu a fost pe 31 octombrie, cu Minaur Baia Mare, după care şimleuanii au intrat într-o pauză forţată.

Jocurile cu Gloria Bistriţa şi CSC Sânmartin s-au amânat pentru această săptămână, astfel că după 17 zile, Sportul Şimleu revine în circuit pentru ultimele două jocuri din acest an.

Miercuri după-amiază susţine ultimul meci din tur, în deplasarea la Gloria Bistriţa, iar duminică va disputa ultima partidă din 2020, tot în deplasare, la CSC Sânmartin, ce contează pentru prima etapă a returului. Chiar dacă ambele jocuri sunt în deplasare, antrenorul George Zima este încrezător în forţele echipei sale şi speră ca Sportul să contabilizeze punct sau punct în ambele partide.

“După aceste două saptamâni de pauză revenim în competiţie cu gânduri mari. În primul rând avem nevoie de rezultate pozitive în ultimele două jocuri din acest an ca să putem merge în vacanţă mult mai liniştiţi, iar în al doilea rând dorinţa noastră este foarte mare ca să rămânem în partea de sus a clasamentului. Pornim cu şansa a doua în ambele deplasări, dar ne-am antrenat bine în această perioadă şi am încredere în acest grup că putem oferi ceva pozitiv oamenilor care ne susţin şi sunt aproape de noi”, ne-a declarat George Zima.

Adversarele Şimleului din această săptămână au avut probleme cu coronavirusul şi au avut mai mulţi jucători pozitivi, care au stat în izolare. De aceste probleme poate profita Sportul Şimleu, care a depăşit problemele cauzate de COVID-19.

“Îmi doresc ca băieţii mei să înţeleagă importanta acestor două jocuri şi să fim înainte de toate foarte puternici mental. Ambele echipe au avut probleme cu acest virus şi la prima vedere pare că putem specula acest aspect, dar daca ne vom relaxa pe acest considerent vom întâmpina probleme mari în ambele partide. Oricare este situaţia jucătorilor adverşi eu cred că putem obţine rezultate pozitive în ambele deplasări”, spune George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL