Connect with us

BOX

Şimleuanca Margareta Hidigan va reprezenta România la Europenele de Box!

Campioană naţională la categoria 54 kg, sportiva de la CSM Zalău a fost selectată în lotul naţional cu care România va face deplasarea pentru Europenele de la Sofia. Competiţia va avea loc în perioada 23 noiembrie – 3 decembrie


Margareta Hidigan a devenit recent campioană naţională la junioare, la 54 kg. Şimleuanca mai are în palmares şi titlul naţional la cadete (2018), precum şi o Cupă a României, câştigată în anul 2019.

Performanţele sale au atras atenţia şi antrenorilor de la lotul naţional care au avut-o în vedere pentru lotul care va face deplasarea la Sofia, Bulgaria pentru Campionatul European de Junioare care se va desfăşura în perioada 23 noiembrie – 3 decembrie.

Sportiva a obţinut toate acordurile şi avizele necesare pentru a face deplasarea, urmând ca în cursul zilei de astăzi să facă şi o testare COVID-19 la Zalău.

În prezent, sportiva se pregăteşte sub comanda antrenorului Adrian Popuţea la Şimleu Silvaniei, iar vineri, cei doi vor face deplasarea în Bucureşti, acolo unde Margareta Hidigan va susţine un nou test COVID-19, înainte de plecarea împreună cu lotul naţional la Campionatul European. Lotul naţional al României care va face deplasarea la Sofia este alcătuit din 25 de sportivi, atât fete, cât şi băieţi.

După ce a devenit campioană naţională la juniori, Margareta Hidigan ne declara: “Îmi doresc să câştig în fiecare an titlul naţional şi cu ajutorul lui Dumnezeu şi pe cel european”.

“Până vineri vom face pregătire la Şimleu Silvaniei, după care vom face deplasarea în capitală. Am făcut un nou plan de pregătire pentru Europene şi lucrăm la intensitate mare la volum mic. Efectele fizice sunt chiar cum mă aştept”.

Adrian Popuţea – antrenorul pugilistei Margareta Hidigan

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX