Connect with us

Actualitate

Dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Primul dosar penal a fost întocmit la data de 13 noiembrie, dată la care poliţiştii s-au sesizat din oficiu despre faptul că,  în 8 octombrie, în jurul orei 18.30, un bărbat, din comuna Valcău de jos, a condus autoutilitara pe raza localității Valcău de Jos, deşi dreptul de a conduce era suspendat.

La aceeaşi dată, ora 23.49, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ileanda au oprit pentru control un autoturism, care circula pe Drumul Comunal 45, prin comuna Gârbou, condus de un tânăr de 33 ani,  din judeţul Mureş.

Testarea cu alcooltestul a indicat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Altă faptă de alcoolemie a fost constatată de poliţiştii din Cehu Silvaniei. Aproape de miezul nopţii (14 noiembrie, ora 23.13), un şofer, de 58 de an, din judeţul Satu Mare a fost identificat în timp ce conducea autoutilitara pe strada Libertăţii, din localitate, cu o alcoolemie de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 În noaptea de 14 spre 15 noiembrie a.c., la ora 01.05, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ileanda au oprit pentru control, pe Drumul Judeţean 109F, în localitatea Gâlgău, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani.

Testarea cu alcooltestul a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate