Connect with us

Social

Florian Neaga: „Virusul a dat însă buzna și în viața mea, dar știu că ne vom face bine împreună”

Doctorul Florian Neaga a fost confirmat sâmbătă cu noul coronavirus. Din fericire, starea sa de sănătate nu este una gravă, forma bolii fiind una mai uşoară. Cu toate acestea, COVID-19 i-a bulversat viața, cariera profesională, dar și campania electorală, reputatul ortoped aflându-se acum în cursa pentru un loc în Parlamentul României.

Aflat în izolare, Florian Neaga a ținut să adreseze un mesaj plin de optimism sălăjenilor, spunând că totul va fi bine.

Totodată, medicul a ținut să își ceară scuze pacienților care aveau programare în aceste două săptămâni, în care trebuie să își oprească activitatea.

„Noul coronavirus nu m-a ocolit, dar știu că ne vom face bine împreună. Vă salut, cu gândul bun, și vreau să mă adresez tuturor sălăjenilor, față de care simt că am o mare responsabilitate și în noua mea postură de candidat la Camera Deputaților în alegerile din 6 decembrie. Eu am luat ca pe o datorie demersul de a-mi populariza candidatura, pentru ca cei care consideră că sunt o alternativă de dorit în politica sălăjeană să mă cunoască mai bine și, dacă decid astfel, să mă și voteze.

Virusul Sars Cov2 a dat însă buzna și în viața mea, ca în cazul multor altora, din păcate. Îmi cer scuze pacienților programați în următoarele două săptămâni și sper că vor înțelege că este o situație nedorită de nimeni.

Îi rog pe toți sălăjenii să se asigure cât mai mult posibil că se protejează eficient de acest virus foarte contagios. Pentru că orice măsuri ar impune autoritățile, doar responsabilitatea individuală ne poate feri cu adevărat de răspândierea virusului.

Voi reveni din 27 noiembrie în activitate la Spitalul Județean și, în paralel, mă voi pregăti pentru alegeri, moment pe care îl consider foarte important pentru cum vom contribui la îmbunătățiri substanțiale în nivelul de trai al sălăjenilor în următorii patru ani.

Obiectiv de căpătâi pentru mine este ca, din poziția de deputat, să creez condiții astfel încât oricine să aibă acces la medicina de vârf, fie că este vorba de un cetățean de condiție medie, un bătrân de la țară sau un copil desculț dintr-un cătun. În fața lui Dumnezeu suntem toți la fel. Ar trebui să avem asta în conștiință tot timpul.

Aștept cu nerăbdare să ne revedem”.

Florian Neaga

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social