Connect with us

FOTBAL

Şimleuanul Liviu Antal, campion în Lituania!

După ce a cucerit o Cupă şi o Supercupă a venit şi momentul mult aşteptat pentru fotbalistul sălăjean, care sâmbătă şi-a trecut în palmares şi cel mai important trofeu din Lituania – titlul de campion. Trofeul suprem a fost câştigat după ce Zalgiris s-a impus în ultimul meci al sezonului în faţa rivalei Suduva

În cei trei ani şi jumătate de când joacă în Lituania, la Zalgiris, Liviu Antal a câştigat o Cupă şi o Supercupă, dar şi un trofeu personal, cel pentru titlul de golgheter, în 2018, când a marcat 23 de goluri în prima ligă a Lituaniei.

Sâmbătă după-amiază, şimleuanul Liviu Antal a devenit şi campion în Lituania, după ce echipa sa a câştigat ultimul meci al sezonului, cu rivala Suduva.

Zalgiris era pe locul secund şi avea nevoie de victorie în faţa fostei campioane, pe care a învins-o cu un categoric 3 – 0. În acest joc, Liviu Antal a fost titular şi a bifat al 17-lea meci din cele 20 disputate în acest campionat.

Zalgiris redevine campioana după trei ani de pauză, iar Liviu Antal îşi trece în palmares şi trofeul suprem din Lituania.

Peste 90 de meciuri are Liviu Antal în prima ligă a Lituaniei, unde a marcat aproape 50 de goluri!

Amănunte despre acest subiect, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL