Connect with us

Administraţie

FOTO. Cel mai longeviv primar din Sălaj a depus jurământul de credinţă pentru al NOULEA mandat!

Mircea Pop este primarul comunei Cuzăplac de 31 de ani, iar joi a depus jurământul de credinţă pentru următorul mandat. La eveniment au fost prezenţi prefectul Virgil Ţurcaş, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu

De 31 de ani, Mircea Pop se află în fruntea administraţiei locale din Cuzăplac, devenind primar la vârsta de 23 de ani, înainte de Revoluţie! De atunci, conduce fără întrerupere frâiele comunităţii, iar la alegerile locale din 27 septembrie a obţinut un nou mandat, cu un scor zdrobitor. A primit 680 de voturi şi a fost reales primarul cumunei cu un procentaj de peste 85%.

După ce s-a primit validarea de la Judecătoria Jibou, primarul Mircea Pop şi cei 11 consilieri locali au depus jurământul de credinţă. Ceremonia de constituire a Consiliului Local a avut loc joi, în prezenţa prefectului Virgil Ţurcaş şi a altor invitaţi.

“Prin Ordinul nr. 414/27.10.2020 al Prefectului Judetului Sălaj au fost constatate condițiile legale de constituire și s-a declarat legal constituit Consiliul Local al Comunei Cuzăplac.În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local din data de 12.11.2020 s-a depus jurământul de către consilierul supleant, validat de către Judecătoria Jibou și astfel Consiliul Local al Comunei Cuzăplac a fost completat în totalitate.De asemenea, în cadrul sedinței au fost dezbătute și aprobate proiecte de hotărâre de alegerea președintelui de ședință, s-au constituit, comisiile de specialitate ale Consiliului Local, în principalele domenii de activitate”, a transmis Primăria Comunei Cuzăplac.

În cadrul şedinţei s-a ales şi viceprimarul, funcţie care va fi ocupată de Ionel-Florin Ţîrlea.

Printre invitaţii la evenimentul de joi s-au aflat Dinu Iancu Sălăjanu, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Dănuţ Crişan, consilier judeţean şi Bogdan Ilea, candidat la Senatul României.

“Începând cu data de 12.11.2020, la nivelul UAT Cuzăplac autoritatea deliberativă- Consiliul Local și autoritatea executivă- primar sunt legal constituite și în slujba cetățeanului.Vă mulțumim tuturor pentru încrederea și sprijinul acordat”, a transmis primarul.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Administraţie