Connect with us

FOTBAL

Leontin Moga, un observator apreciat de FRF. Două delegări într-o singură etapă!

Implicat şi devotat în organizarea jocurilor la care a oficiat, secretarul AJF Sălaj a primit nu mai puţin de opt delegări în prima parte a sezonului. Ultimele două jocuri le va observa în acest final de săptămână, Leontin Moga primind două delegări într-o singură etapă

Din anul 2018, Leontin Moga a devenit observator de joc în cadrul Federaţiei Române de Fotbal şi a oficiat zeci de meciuri în Liga a III-a şi Cupa României.

Implicat şi devotat în organizarea jocurilor la care a oficiat, secretarul de la AJF Sălaj a ajuns un observator apreciat de Federaţia Română de Fotbal, astfel că Leontin Moga a fost delegat în prima parte a acestui sezon la opt jocuri, şapte în campionatul Ligii a III-a şi unul în Cupa României.

În ultima etapă din acest an, Leontin Moga a fost delegat chiar la două meciuri. Primul va fi vineri, în Seria a IX-a, la Sticla Arieşul Turda şi CS Ocna Mureş, unde observator pentru arbitri este un alt zălăuan, Gabriel Bârjac, preşedintele CJA Sălaj.

Sâmbătă, Leontin Moga va oficia şi în Seria a X-a, la partida dintre Gloria Bistriţa şi CSM Satu Mare.

“Mă bucur că prestaţiile mele au fost apreciate de cei în drept de la Federaţia Română de Fotbal. Am o colaborare foarte bună cu gazdele care organizeză jocul, pentru că se organizează în condiţii deosebite de pandemie. La fiecare meci urmăresc foarte stric ca cerinţele protocolului medical să se aplice, respectiv acele trasee, igenizarea vestiarelor, distanţarea şi respectarea regulamentului în totalitate. Pot să subliniez că am o colaborare foarte bună şi cu arbitri, în sensul că observatorul de joc este singurul care intră în contact cu brigada, iar observatorul de arbitri, doar prin mijloacele moderne de comunicare. Consider că la fiecare meci mi-am făcut datoria”, ne-a declarat Leontin Moga.

Leo Moga, la derby-ul dintre SCM Zalău şi Sportul Şimleu

În prima parte a sezonului, Leontin Moga a oficiat la ambele derby-uri dintre Sportul Şimleu şi SCM Zalău, primul în Cupa României, iar al doilea în etapa a VII-a.

Secretarul AJF Sălaj a mai fost delegat în această toamnă la Progresul Şomcuta Mare – Minaur Baia Mare, Avântul Reghin – Sănătatea Cluj, CSM Satu Mare – Progresul Şomcuta Mare, Progresul Şomcuta Mare – Luceafărul Oradea, Sticla Arieşul Turda – CS Ocna Mureş şi Gloria Bistriţa – CSM Satu Mare.

În ultima etapă a Ligii a III-a din acest an, zălăuanul Dan Costin a fost delegat la Minaur Baia Mare – Progresul Şomcuta Mare.

Pentru a doua etapă la rând, preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou, a fost delegat în Liga a II-a, la partida dintre ACS FC Recea şi Unirea Slobozia.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL