Connect with us

Politică

Bogdan Ilea – “Dezvoltarea economiei locale e ținta noastră pentru următorii ani”

Candidat pe primul loc pe lista PNL Sălaj pentru Senatul României, Bogdan Ilea, decanul Baroului Sălaj, consideră că următorii ani pot aduce o reală dezvoltare a economiei județului, iar reprezentanții PNL de la nivel administrației județene, a Parlamentului și a Guvernului, vor colabora pentru a sprijini proiectele necesare pentru Sălaj.

“Timp de 4 ani nu vom avea alegeri și avem șansa de a avea o guvernare care să aducă României dezvoltare sustenabilă și durabilă.

4 ani în care putem face un salt economic, putem moderniza comunitățile și instituțiile statului. Așadar putem avea prosperitate și respect pentru cetățeni. Cu o guvernare competentă, putem spera la o infrastructură ca afară, la o dezvoltare a mediului privat care să genereze locuri de muncă bine plătite.

Producătorii locali și economia locală e ținta noastră pentru următorii ani. Sunt decis să sprijin o ofensivă de susținere a tuturor producătorilor interni din mediul agricol, al meșteșugurilor dar și al industriilor creative.

Sălajul poate fi reprezentat de această dată de oameni onești și profesioniști care să facă cu bună credință lucruri concrete pentru oameni.

Misiunea e clară. Voi susține activ proiectele pentru comunitățile noastre și voi face legi bune pentru țară. Merg în Parlamentul României pregătit să realizez proiecte palpabile și să fiu parte a modernizării județului nostru”, declară Bogdan Ilea, candidat PNL Sălaj la Senatul României.

Comandat de PNL Sălaj

Cod AEP – 11200025

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Politică