Connect with us

FOTBAL

VIDEO. Penalty-ul inventat de arbitru prin care SCM Zalău a fost dezavantajată la Satu Mare. “A fost rea intenţie”

La scorul de 1 – 3, “centralul” întâlnirii, Marius Chiţu, din Târgovişte, un arbitru de Liga a II-a, a acordat în mod gratuit un penalty pentru gazde, fără să fi fost vreo abatere în suprafaţa de pedeapsă. De la 11 m, CSM Satu Mare a redus din diferenţă şi a reintrat în joc, ca după câteva minute să reuşească egalarea

SCM Zalău a terminat neînvinsă turul de campionat, după ce miercuri după-amiază, în restanţa cu CSM Satu Mare, a obţinut o remiză, scor 3 – 3. Gruparea zălăuană putea câştiga acest meci, pe care l-a controlat în mare parte, având 1 – 0 şi 3 – 1 pe tabelă!

Jocul s-a schimbat, în minutul 55, când “centralul” Marius Chiţu din Târgovişte a dictat în mod gratuit o lovitură de la 11 m, pentru CSM Satu Mare. A fost un penalty inventat de un arbitru de Liga a II-a, faza fiind una de cascadorii râsului, având în vedere că nu a fost nicio abatere în suprafaţa de pedeapsă.

De la punctul cu var, CSM Satu Mare a redus din diferenţă şi a reintrat în joc, iar după câteva minute a reuşit să egaleze, tot după o fază fixă.

Arbitrul Marius Chiţu a mai ieşit în evidenţă şi în minutul 89, când l-a eliminat în mod gratuit pe Mihai Onicaş. În careul Zalăului a avut loc un meleu, iar Raul Ritli l-a bruscat pe Florin Istrate şi a văzut cartonaşul roşu. Deşi a încercat să aplaneze conflictul, Mihai Onicaş a primit şi el ROŞU.

În ciuda arbitrajului ostil, SCM Zalău putea câştiga la Satu Mare, dar la scorul de 3 – 3 a ratat trei ocazii mari.

“A fost un penalty gratuit pentru gazde şi practic arbitru i-a băgat în joc pe adversari. S-a văzut rea intenţie, iar scorul final a fost influenţat de arbitraj. Arbitrul a scăpat jocul din mână şi a dictat o eliminare gratuită pentru Mihai Onicaş. Însă, una peste alta şi noi am avut trei, chiar patru ocazii mari prin care puteam câştiga acest meci. Păcat că am pierdut două puncte în acest joc, pe care l-am controlat. Până la urmă este îmbucurător faptul că am terminat turul pe primul loc şi suntem neînvinşi“, ne-a declarat antrenorul Marius Paşca.

După turul de campionat, SCM Zalău este lider în Seria a X-a şi are un punct avans faţă de Minaur Baia Mare.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL