Connect with us

Administraţie

Prefectul Virgil Ţurcaş a instruit primarii din Sălaj pentru alegerile parlamentare

Marcel Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj a fost prezent astăzi, 10.11.2020, la ședința (în sistem videoconferință) de instruire a primarilor și secretarilor generali ai UAT-urilor, în ceea ce privește organizarea alegerilor parlamentare, care vor avea loc în data de 6 decembrie 2020.

După ce a felicitat primarii pentru noile mandate, inclusiv pe cei 15 care se află la primul mandat, prefectul a profitat de ocazie și a adus în discuție două teme de actualitate pentru consiliile locale aflate la început de drum.

Având în vedere actuala pandemie generată de răspândirea noului coronavirus, prefectul județului a recomandat reprezentanților UAT-urilor să se înscrie pe platforma „ghișeul.ro”, eliminând astfel deplasarea cetățenilor la sediile autorităților de stat, pentru plata diferitelor taxe și impozite.

Avantajele acestui sistem de plată online, ar fi reducerea cheltuielilor operaționale, mărirea volumului de taxe colectate, precum și disponibilitatea de a efectua plăți 24 ore pe zi, inclusiv în sărbătorile legale.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Administraţie