Connect with us

FOTBAL

Romario Rus a depăşit borna de 100 de meciuri în Liga a II-a!

Fotbalistul sălăjean a ajuns la 102 meciuri bifate la nivelul celui de-al doilea eşalon şi a sărbătorit acest eveniment cu un gol înscris în poarta titratei ASU Poli Timişoara


Romario Rus a fost om de bază la Olimpia Satu Mare, pe vremea când echipa fanion a judeţului vecin evolua în cel de-al doilea eşalon. Romario evolua mijlocaş la închidere.

Însă, odată cu dispariţia echipei, fotbalistul sălăjean a ajuns la ACS FC Recea, echipă pentru care a jucat ceva mai ofensiv şi la care a prins gustul golului în Liga a III-a.

Sălăjeanul a contribuit la promovarea istorică a echipei din Recea în Liga a II-a şi are evoluţii bune şi la acest nivel.

Romario a contribuit la victoria maramureşenilor în faţa Rapidului şi a marcat şi în remiza cu FC “U” Craiova, având şi un gol marcat în Cupa României, împotriva celor de la CSC Sânmartin.

Fotbalistul sălăjean şi-a trecut în cont şi un gol marcat în poarta lui ASU Poli Timişoara, meci încheiat la egalitate.

Totodată, remarcăm faptul că Romario Rus a bifat peste 100 de prezenţe în Liga a II-a, meciul cu ASU Poli Timişoara fiind meciul cu numărul 102 în cel de-al doilea eşalon.

“Mă bucur că am reuşit să bifez peste 100 de meciuri în Liga a II-a şi pe viitor îmi doresc să fiu sănătos să pot juca cât mai multe meciuri şi să am cât mai multe reuşite”, ne-a declarat Romario.

Sursa foto: ACSF Maramures Recea

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL