Connect with us

Politică

PER, un partid ce promovează o politică pentru oameni şi viaţă. Echipa ecologiştilor din Sălaj pentru Parlamentare

Partidul Ecologist Român promovează o politică pentru oameni şi viaţă, o politică de transformare şi modernizare a societăţii româneşti, bazată pe principiul protejării şi îmbogăţirii resurselor vitale ale ţării

Ca toţi ceilalţi Sălăjeni, dorim sa trăim într-un “Judeţ Verde”, un judeţ curat, dezvoltat şi cu servicii publice de calitate. Considerăm că a trăi într-un judeţ verde este o normalitate, ne-am îndepărtat de natură, iar acest fapt îşi pune amprenta pe calitatea vieţii noastre.

Echipa PER Sălaj are proiecte structurate în acord cu nevoile judeţului Sălaj:

1. Dezvoltarea capacităţii energiei regenerabile, panouri solare pentru toate gospodăriile din judeţul Sălaj.

2. Finanţare Europeană pentru un sistem antigrindină modern şi funcţional. Finanţare pentru modernizarea şi instruirea administraţiei locale.

3. Inventarierea tuturor spaţiilor, terenurilor şi clădirilor proprietate publică din judeţul Sălaj, pentru crearea de noi spaţii verzi, locuri de parcare, staţii de încărcare pentru autovehicule electrice. Identificarea spaţiilor disponibile pentru crearea unui program Primul Lot după modelul Prima Casă, pentru mediul rural.

4. Încurajarea Producătorilor agricoli, agricultura de subzistenţă. Finanţare pentru dezvoltarea fermelor agricole mici şi consultanta pentru stabilirea unor  parteneriate cu reţelele locale şi naţionale de magazine. Proiecte pentru o agricultură ECO, produse naturale pentru un stil de viaţa sănătos.

5. Crearea unui program de Asistenţă Socială Mobil, program pentru toate localităţile din judeţul Sălaj. Dezvoltarea unui parteneriat  între cetăţeni şi Administraţiile Locale.

Pentru ca toate aceste proiecte  să devină realitate avem nevoie ca reprezentanţii Partidului Ecologist Român sa fie vocea Sălăjenilor în Parlamentul României.

Candidaţii Partidului Ecologist Român:

Camera Deputaţilor

1. Constantin Gabriel Ureche,  47 de ani,  director general

2. Olimpia Alexandra Fizeşan, 39 de ani, director general

3. Andrei Marius Longodor, 33 de ani, antreprenor

Senat

1. Veronica Elena Stanca, 53 de ani, antreprenor

2. Marius Sorin Vereş, 52 de ani, director vânzări

3. Simona Imre, 48 de ani, director economic

Comandat de PER Sălaj

Executat de SC Sportul Sălăjean SRL

Cod AEP: 11200031

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Politică