Connect with us

DIVIZIA A1

La doar 15 ani, în lotul lui SCM Zalău, la meciul cu campioana Arcada Galaţi!

Juniorul Cristian Porumb de la Academia de Volei “Marius Lazăr” a luat pulsul unui joc din Divizia A1 şi a fost rezervă la SCM Zalău tocmai în confruntarea cu Arcada Galaţi


Încă de la înfiinţarea secţiei de volei de la SCM Zalău, conducerea a precizat că îşi va îndrepta atenţia şi spre ce produce voleiului zălăuan la nivel de juniori.

Acest lucru s-a şi întâmplat, iar la mai multe antrenamente din vară au fost chemaţi juniori de la Academia de Volei “Marius Lazăr”.

Unul dintre juniorii de la academia condusă de antrenorul secund de la SCM Zalău a avut ocazia să ia pulsul Diviziei A1.

Este vorba de Cristian Porumb, care la doar 15 ani s-a antrenat alături de jucători precum Ivan Kostic, Nicola Pekovic sau Egor Popov, voleibalişti cu experienţă internaţională.

Având în vedere situaţia creată de infecţia cu coronavirus şi de numeroasele absenţe din lotul lui SCM Zalău, juniorul a fost chemat să facă parte din lotul pentru jocul cu Arcada Galaţi.

Tânărul Cristian Porumb nu a apucat să debuteze încă la SCM Zalău, dar faptul că a avut ocazia să fie alături de echipa zălăuană la un astfel de joc, înseamnă foarte mult pentru viitorul său voleibalistic.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1