Connect with us

Administraţie

Dobrai Francisc a preluat oficial al patrulea mandat de primar al comunei Hereclean

Săptămâna trecută, primarul ales a depus jurâmântul de credinţă în faţa reprezentantului Instituţiei Prefectului şi a preluat oficial al patrulea mandat. Deja la Hereclean a avut loc prima şedinţă a Consiliul Local, în cadrul căreia, Bone Csaba de la UDMR a fost desemnat viceprimarul comunei


La trei săptămâni de la alegerile locale, la Hereclean a avut loc ceremonia de constituire a Consiliului Local şi de investire în funcţie a noului primar.

Astfel, pe 21 octombrie, în prezenţa reprezentantului Instituţiei Prefectului Sălaj – Sorin Adrian Câmpean, primarul ales, Dobrai Francisc a depus jurâmântul de credinţă şi a preluat oficial noul mandat.

Faţă de alte Unităţi Administrativ Teritoriale, lucrurile s-au mişcat mai rapid la Hereclean, în sensul în care marţi a avut loc şi prima şedinţă a Consiliului Local, în cadrul căreia au depus jurământul şi ultimii doi consilieri care recent au fost validaţi de judecătorie.

În cadrul şedinţei de marţi dimineaţă s-a ales şi viceprimarul comunei Hereclean, astfel că cel care va deţine această funcţie în mandatul 2020 – 2024 este tot Bone Csaba de la UDMR.

Dobrai Francisc este la al patrulea mandat, iar pe ultimul l-a câştigat categoric, cu un procent  de 70%. Din cele 1981 de voturi valabie, 1399 i-au aparţinut lui Dobrai Francisc. UDMR va avea majoritate deplină în Consiliul Local, cu 8 consilieri.

”Am preluat oficial noul mandat, avem format Consiliul Local şi în cadrul şedinţei de marţi a fost desemnat şi viceprimarul. Acum putem trece la treabă pentru a dezvolta comuna Hereclean. Eu şi echipa din Primărie vom munci în folosul cetăţenilor. Sperăm să fie patru ani prosperi pentru comunitatea noastră şi să reuşim cât mai multe investiţii”.

Dobrai Francisc


Componenţa Consiliului Local Hereclean:

– Bone Csaba                      – UDMR

– Futo Francisc-Robert   – UDMR

– Gal Jozsef                         – UDMR

– Kozma Karoly                  – UDMR

– Kulcsar Mihai                   – UDMR

– Nagy Artur-Alfred         – UDMR

– Pusok Ludovic                  – UDMR

– Pusok Miklos-Csaba     – UDMR

– Vasile Burghele              – PNL

– Vasile Ispas                      – PNL

– Gheorghe Ardelean     – PSD

– Alexandru Creţiu           – PMP

– Vadas Lazslo    – candidat independent

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Administraţie