Connect with us

Actualitate

Claudiu Bîrsan, propunerea PNL pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj

Deşi în pole-position era Marcel Zaharia, până la urmă, PNL îl propune pe “Dius” pentru această funcţie, având în vedere experienţa sa în administraţie. Bîrsan urmează să fie vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, alături de Szilagyi Robert (UDMR)


PNL şi UDMR au făcut o alianţă pentru majoritate în Consiliul Judeţean. În urma înţelegerii, Szilagyi Robert (UDMR) va fi noul vicepreşedinte, post pe care l-a ocupat şi în mandatul trecut.

În ceea ce priveşte celălalt post de vicepreşedinte, în pole-position era Marcel Zaharia, însă, până la urmă, acesta va rămâne directorul Companiei de Apă Someş, Sucursala Sălaj.

Astfel, propunerea Partidului Naţional Liberal pentru postul de vicepreşedinte este Claudiu Bîrsan.

“Dius” este fost viceprimar al municipiului Zalău, dar şi subprefect al judeţului Sălaj.

“Mă bucur că din echipa noastră va face parte Claudiu Bîrsan. Sunt convins că experiența lui în administrație (subprefect, viceprimar, director de instituții etc.) va aduce un plus consistent în funcționarea eficientă a administrației județene”, declară Dinu Iancu Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

“Sunt foarte onorat de faptul că am fost propus pentru această funcţie. Sunt convins că, împreună cu domnul preşedinte Dinu Iancu Sălăjanu, cu colegii consilieri, având şi sprijinul colegilor care cu siguranţă vor accede în Parlament, al domnului ministru Lucian Bode, vom reuşi să implementăm cât mai multe proiecte pentru judeţul Sălaj”.

Claudiu Bârsan – noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate